Prins Andrew en voormalig Miss Rusland Anna Malova
Volledig scherm
Prins Andrew en voormalig Miss Rusland Anna Malova © AFP/Reuters

Hij raakt verstrikt: wat deed Britse Prins Andrew met Miss Rusland in Epsteins privéjet?

RoyaltyHet zijn onzekere en vooral ongemakkelijke tijden voor de Britse prins Andrew (59). De zoon van koningin Elizabeth II raakt steeds meer verstrikt in het schandaal rond de van kindermisbruik en mensenhandel verdachte miljardair Jeffrey Epstein. Gerechtelijke documenten, die nu pas aan het licht komen, onthullen dat Prins Andrew samen met ex-miss Rusland Anna Malova heeft gevlogen in een privéjet van Epstein. Hun reis was op mijn minst bedenkelijk, schrijft The Sunday Times.

41 reacties

  • imke de meester

    5 jaar geleden
    miss Rusland is een volwassen vrouw, hij een volwassen man, wat er in dat vliegtuig gebeurde gaat niemand aan. Gedwongen seks is iets anders . Seks met minderjarigen moet streng gestraft worden.
  • Ruddy Dooms

    5 jaar geleden
    En het prinsje hij prinstje voort.
  • Christophe Moser

    5 jaar geleden
    Maar neen, het is een brave jongen die niemand kwaad doet. Ja, hij is compleet naïef en ziet hij nog niet eens wat er zich allemaal voor zijn ogen afspeelt, zelfs niet na 30+ keer. Niemand vertelde deze overbeschermde kneuter wat er zich afspeelde en dat hij zich ver van dit soort sujets hoorde te houden. Hij wist van toeten of blazen!! Tuurlijk geloven we dat allemaal. Ik ga morgen ook op mijn mentaal eilandje zitten en rustig mijn gang gaan.
  • Geert Volckaerts

    5 jaar geleden
    Als er concrete bewijzen zijn, opsluiten! Momenteel creëert men een waas rond zijn persoon, zonder bewijzen.
  • Anoniem

    5 jaar geleden
    Als je veel geld, tijd en macht hebt worden de grenzen verlegd, er gebeurd veel in dat wereldje dat het zonlicht niet mag zien en toch worden ze aanbeden. Ik heb nooit begrepen waarom die mensen op een voetstuk gezet worden, door hun grenzeloze luxe consumptie drang, hebben ze een ecologische voetafdruk honderd keer hoger dan een gewoon gezin die voor hen met het schoofzakske gaat werken. Als ze hun mond open doen dan is het om een ander een geweten aan te praten, hetgeen ze zelf niet hebben.