Jacques Vermeire en Luc Verschueren
Volledig scherm
Jacques Vermeire en Luc Verschueren © Kristof Ghyselinck

Luc Verschueren wil Ruben Van Gucht wel vervangen in zaalshow Jacques Vermeire: “Al gaan er dan wel harde woorden vallen”

ShowbizzHet is niet de eerste keer dat het tot een dispuut komt tussen Jacques Vermeire (68) en zijn aangever. Wat niemand wist: dat gebeurde ook met Luc Verschueren (65), zo onthult die in de nasleep van de breuk tussen Jacques en Ruben Van Gucht (33). Toch zet Luc de deur nu open.

22 reacties

  • Filip Desmedt

    5 jaar geleden
    Respect , zeer zeker !! En , wees maar zeker , er is geen beter aangever als jij !! De scene's met Jeanke de visser , man om in uw broek te pissen !! Het moment dat ge in de lach schiet en Jacques tegen u zegt , alle , a aa aaa amateur , is gewoonweg om van uw stoel te vallen . En dan de verzorger van Museeuw , jaattje .... Nee Luc , ik hoop echt dat ge het meent , en dat Jacques u met open armen aanpakt , dat wordt weer lachen als nooit te voren ....
  • Thierry Piette

    5 jaar geleden
    Als Keerbergenaar kan ik alleen maar zeggen dat ik JV af en toe eens zie in de supermarkt en totaal geen kapsones heeft. En LV, ook Keerbergenaar, daar heb ik al mee samengewerkt op professionele manier en totaal geen klagen had van die samenwerking. Integendeel zelfs. Dus van alle reacties die ik hier zie verschijnen, mensen die die deze heren niet kennen, daar heb ik serieus mijn twijfels over.
  • Marleen Vanbrabant

    5 jaar geleden
    Frits, ik denk dat Verschueren dat eerder uit eigenbelang doet zenne. ;) Hij is op pensioen, en werd ook niet gevraagd langer te blijven bij de de radio. Hij zoekt dus iets anders om aandacht te krijgen.
  • Bruno Vermeire

    5 jaar geleden
    Als je zo een hoge dunk van je eigen hebt is het moeilijk een gelijke vinden, maar Jacques zal zeggen dat het niet waar is (?)
  • Karel van Velzeke

    5 jaar geleden
    never change a winning team,hij is de man !