Getty Images/Cultura RF
Volledig scherm
© Getty Images/Cultura RF

OPROEP: Wat is het meest vriendelijke dat jou is overkomen?

Branden in het Amazonewoud, zinloos geweld, online gekibbel. Als je de media volgt, heb je soms het gevoel dat je aan het kijken bent naar een slechtnieuwsshow. Genoeg is genoeg. Omdat NINA voor een vrolijke noot wil zorgen, zijn we op zoek naar mensen die aangenaam verrast werden door een vriendelijke daad van een vreemde. 

24 reacties

  • Christophe Henry

    5 jaar geleden
    Ik had een relatie met een vrouw, een Vlaamse meisje btw, en ik was heel ziek. Ik kon niks meer doen. Beiden wisten dat ze kon niet jaren wachten. Maar ze wachtte tot ik kon weer een beetje lachen voor onze relatie te breken.
  • Yvan Lindekens

    5 jaar geleden
    Ik was onlangs in alle vroegte op weg naar het werk met een vervangwagen van de garage, toen ik achteraan aangereden werd door een nieuwe Belg. Stom accidentje. Toen ik na het werk de garage belde om het feit te melden, bleken die al op de hoogte: de moeder van de andere chauffeur had al gebeld en gezegd als er eventueel kosten voor mij waren, zij persé die factuur wou ontvangen en betalen. Ik heb een grote bos bloemen laten bezorgen.
  • Brigitte van der Zalm

    5 jaar geleden
    Robert topreactie!!
  • aaron aerts

    5 jaar geleden
    Als 9 jarige las ik al boeken voor volwassenen, in de bibliotheek liep de verantwoordelijke zuster mee en controleerde ieder boek,ik heb gevloekt en gesakkerd op die censuur,maar uiteindelijk besefte ik welke moeite ze deed
  • Fran Pellens

    5 jaar geleden
    Toen ik 7 jaar geleden 60 jaar werd heb ik een enorme bos bloemen gekregen van klanten waar ik werkte .mijn bazin had hun dat vertelt dat ik jarig was .ik was dus heel emotieoneel en nu zijn wij goede vrienden geworden .bedankt Sofie en Gunther