AFP
Volledig scherm
© AFP

Trump stelt G7 en rest van de wereld gerust over zijn golfresort: “Geen bedwantsen in de Doral”

"Geen bedwantsen in de Doral." De Amerikaanse president Donald Trump heeft met een tweet de wereld verzekerd dat zijn golfresort in Miami niet wordt geplaagd door deze vervelende insecten. Hij beticht "radicale linkse Democraten" ervan deze "valse en gemene" geruchten te verspreiden.

4 reacties

  • Diane Bernaerts

    5 jaar geleden
    Nee, dit mag niet. Ik heb al verscheidene artikels gelezen waarin gesteld wordt dat dit compleet zou indruisen tegen de "emoluments clause". En dat Trump al 3 à 5 miljard heeft verloren door president te zijn, is inderdaad complete onzin. Maar ja: hij heeft vorige week maar liefst 84 leugens of onwaarheden verkondigd, het tweede hoogste aantal in één week sinds het begin van zijn presidentschap.
  • Wesley Gevaert

    5 jaar geleden
    Mag dat wel? Een president, en bijgevolg zijn familie mogen geen financieel voordelen halen uit het presidentschap. Staat zo beschreven in hun wetteksten.
  • Steve Warson

    5 jaar geleden
    Het is een publiek geheim dat Doral in zeer slechte financiële papieren zit, dus dit is de voornaamste reden om zijn golfresort een boost te geven. Trump verklaarde ook dat het presidentschap hem reeds tussen de 3 en 5 miljard dollar gekost heeft. Dan blijken zijn zonen héél slechte bewindvoerders te zijn, of vreest hij lekken van de belastingaangiftes die Deutsche Bank nu in bezit heeft en waarbij de echte omvang van zijn vermogen zou blijken?
  • Steve Warson

    5 jaar geleden
    Als Trump zegt dat er geen zijn en we weten allemaal hoe geloofwaardig hij is.