Matthew Bernard liep naakt door de straten van het Amerikaanse Keeling. Agenten spoten traangas en zetten de wapenstok in om hem te arresteren. Net ervoor probeerde hij een hovenier te wurgen (zie foto onder).
Volledig scherm
Matthew Bernard liep naakt door de straten van het Amerikaanse Keeling. Agenten spoten traangas en zetten de wapenstok in om hem te arresteren. Net ervoor probeerde hij een hovenier te wurgen (zie foto onder). © AP

18-jarige Amerikaan pleegt drie moorden en staat naakt oog in oog met politie

Een jonge Amerikaan is beschuldigd van drievoudige moord op zijn moeder, zus en zijn amper éénjarig neefje. Cameraploegen konden filmen hoe de 18-jarige Matthew Thomas Bernard naakt door een dorp in de staat Virginia liep.

19 reacties

  • Toran Korshnah

    5 jaar geleden
    Ik kan goed begrijpen dat ze die man niet full force aangepakt hebben. Je ziet gewoon dat die gast het Noorden kompleet kwijt is. Dat is duidelijk geen moordende moordenaar, maar een moordende geesteszieke. Maar wat een gestuntel.
  • Tina Colpaert

    5 jaar geleden
    De hovenier verzet zich niet halooooo de man is ongewapend dan zou ik schoppen slaan en hopelijk klagen de de camera ploeg aan wegens niet helpen in noodsituatie!!!!
  • Stephanie

    5 jaar geleden
    Ben ik nu de enige dat het bizar vind dat er een cameraploeg blijft filmen terwijl er een man wordt gewurgd???
  • Loesje Vranken

    5 jaar geleden
    Die hovenier doet niks, had hij ne goeie sjot tussen dat crapuul zijn benen gegeven dan lag die direct op de grond.
  • Kirsten Devolder

    5 jaar geleden
    Het filmpje is vooral een blamage voor de politie: De man is ongewapend en naakt en de politie slaagt er maar niet in om hem vast te grijpen of te neutraliseren. Ze strompelen er wat achteraan gehinderd door hun attributen en dikke buik die in de weg hangen. Ik dacht dat ze in de US opgeleid waren om kordaat op te treden. Zielig.