Links: Eder Balanta, centraal en rechts: Mbaye Diagne.
Volledig scherm
Links: Eder Balanta, centraal en rechts: Mbaye Diagne. © PN/clubbrugge.be

Minimum 30 miljoen: na Diagne en Balanta is de Brugse recordzomer helemaal compleet

Club BruggeAlle transferrecords verbroken. In Jan Breydel zullen ze de geregeld hete zomer van 2019 niet snel vergeten. Ook op de slotdag van de mercato nog even een dubbelslag. Voor in totaal 30 miljoen euro -minimaal- ingekocht. Met dank aan ook een recordbedrag aan uitgaande zijde van 62 miljoen. 

7 reacties

  • Maria Nuytkens

    5 jaar geleden
    Allez, de 8ste aanvaller is binnen ……. ze zullen wel nodig zijn zeker want Okerere en Tau zijn al stilgevallen tov begin van de competitie. Heb gelezen dat Clement in volgende opstelling gaat spelen, nl. 1 - 2 - 8 !!!!!!
  • frankie bressinck

    5 jaar geleden
    Ze hebben 8 spitsen voor 3 plaatsen! Maar Vossen, die er over de 100 gemaakt heeft in de Belg. Comp. geven ze geen eerlijke kans! Deze Diagne was nochtans bij Westel en Lierse geen hoogvlieger! En Okereke en Tau die komen uit 2de klasse! Begrijpe wie kan!
  • Luc Braeckman

    5 jaar geleden
    Ge moet Bartje niet leren rekenen, topondernemer!
  • jenny charels

    5 jaar geleden
    Mr.Jan Dewolf. k vrees dat U het niet wil verstaan. Niemand heeft beweerd dat het 60 milj winst was. Men zegt dat er 60 milj is binnengekomen en maar 30 is uitgegeven. Dus blijft 30 milj over in DEZE transfertperiode. Wat gebeurd is in vorige transfertperiodes (aankopen van die verkochte spelers) is BETAALD. Er is dus idd. een verschil tussen 'winst ' en 'beschikbare cash'. Vb van je huis: als je dat verkoopt voor 5 milj. en het is afbetaald, kan je die toch terug uitgeven voor een nieuw huis!?
  • Philippe De Naeyer

    5 jaar geleden
    Diagne, weer een voltreffer! Na Okereke, Tau en Deli is dit weer een toptransfer en al zeker omdat ze hem afsnoepen van Rsca. Goed bezig daar. Btw ik ben Rsca fan en blijf 100% achter het bestuur staan, want ze hebben de intentie om het voetbal te spelen dat Rsca hoort te spelen. Het zal echter een seizoen of 2 duren eer ze terug mee doen voor de prijzen.