James Cooke tovert ‘Gert Late Night’ om tot nudistencamping

TVNaar aanleiding van bootgast Kevin Janssens’ recentste film ‘De Patrick’ nodigden James enkele naturisten uit op de boot. Plots was James de enige in de bar die wél nog kleren aanhad. Het zorgde voor een gesprek dat de kijkers van ‘Gert Late Night’ niet snel zullen vergeten.

15 reacties

  • Steven Goossens Schenck von Toutenburg

    5 jaar geleden
    Oeps dat klinkt hier wel veel te negatief hoor! Het is een talkshow in de amusement sector... En naar mijn mening zeker één van de betere! Zowel Gert als James doen het geweldig! Wat de reportage over het naturisme aangaat, is het oprecht een gemiste kans om dit onderwerp op een niveau te bespreken en een taboe te doorbreken. Leden van de naturistenfederatie die niet eens even de moeite nemen om het verschil tussen naturisme en nudisme even op te zoeken ... dat roept vragen op!
  • Roy Coocks

    5 jaar geleden
    En omdat mijn vrouw blijkbaar niet zonder die zever kan, mag ik elke avond ook meegenieten van dat gelul van Gert en zijn nicht. Gelukkig kijkt ze uitgesteld, anders werd ik ook nog eens vergast op dat klein half uur ergerlijke reclameshit tijdens de uitzending.
  • L.R. JANSSENS

    5 jaar geleden
    Heb niet gekeken.Om zo te zien weeral niks gemist.Wat die cooke daar eigenlijk loopt in te doen,voor mij een groot vraagteken.Is er nog een groter kind te vinden dan zoiets? Spijtig van verhulst.Zonder dat kind waarschijnlijk een degelijk programma.
  • Patrick Weyers

    5 jaar geleden
    De traditionele zenders richten zichzelf ten gronde. De flauwekul is elk seizoen groter aan het worden en de reklametijd langer en langer.
  • Hugo Smet

    5 jaar geleden
    Zullen het vlug genoeg ondervinden aan de kijkcijfers. TV biedt geen (ont)spanning meer. Een deftige serie, een spannende film ... Nee nee, kookprogramma's en talkshows. Ik krijg er stilaan genoeg van. Beat VTM, al die vermeende BV's die al honderd maal zijn komen opdraven in andere shows... We hebben het stilaan allemaal gezien. Hoog tijd voor verandering... Ook op TV