Bij de helikopter werd een technisch probleem vastgesteld.
Volledig scherm
Bij de helikopter werd een technisch probleem vastgesteld. © Defensie

Helikopter Belgisch leger moet landen op parking door technisch probleem

Een helikopter van het Belgisch leger heeft deze voormiddag een voorzorgslanding uitgevoerd in Machelen nadat een technisch probleem was vastgesteld. Defensie meldt dat er geen gewonden zijn gevallen en er ook geen schade is aangericht.

12 reacties

  • RENE LENAERTS

    5 jaar geleden
    Dat is nu eenmaal wat je kan en moet doen als helipiloot; ergens landen als je een probleem vaststelt. Waarom die ophef?
  • nancy dejonge

    5 jaar geleden
    en dan zeggen ze er niet bij dat ze zo een heel stel van die toestellen in nieuwe staat, weg nagenoeg gratis weg gegeven hebben..;de ontvanger (een Nederlander) verkocht die meteen door met zeer grote winst door..! Ze hadden die toestellen nu zeer goed kunnen gebruiken...bijna gratis
  • Jacques Vandevelde

    5 jaar geleden
    Een Agusta en Dassault dossier affaire ? Dat kan zomaar zonder reden in brand vliegen. Vraag maar aan Claeske en zijn Hildake zal er ook van op de hoogte zijn !
  • Piet Dooremont

    5 jaar geleden
    Agusta het ( voornamelijk Waals socialistisch schandaal van vorige eeuw) maar toch bleven mensen erop stemmen:dit bij aankoop reeds 20 jaar tevoren ontwikkeld en dus geen match voor de Franse Dauphins die 30% per vlieg uur minderekosten. Italiaanse rommel à la Fyra. Bij internationale acties worden wel on ze F16 en de trainingskwaliteiten van onze grondtroepen gevraagd maar onze Agusta's nooit.....
  • Donald Trompet

    5 jaar geleden
    Waarom hebben we die nodig? Als ze ons aanvallen dan ligt dit landje plat in een paar uur. Gelukkig zijn er geen doden of gewonden.