Antibrexitdemonstranten protesteren in Londen.
Volledig scherm
Antibrexitdemonstranten protesteren in Londen. © EPA

Europese Commissie definieert harde brexit als ‘ramp’ en maakt 780 miljoen euro vrij voor meest getroffen landen

De Europese Commissie wil geld vrijmaken uit het Europese globaliseringsfonds en het Europese solidariteitsfonds om extra steun te bieden aan mensen en lidstaten die het hardst getroffen worden door een ongeordend Brits vertrek uit de Europese Unie.

16 reacties

  • Alfons Delaar

    5 jaar geleden
    Grappig, volgens eerdere artikels gaat de UK arm worden van de brexit en nu gaan wij ook al honderden miljoenen kwijt geraken. Als het geld niet naar de UK gaat en ook niet naar de EU, wie gaat er dan met al die miljarden gaan lopen? Fabeltjes van vetbetaalde EU politici, gesteund door de mainstream media. Niets van geloven van die onzin. De UK gaat het beter doen na de brexit en dat zou het einde van de EU betekenen. Ze zitten in Brussel gewoon met schrik.
  • Anita Billen

    5 jaar geleden
    Het was de grootste fout van al die Pipo's, die ondertussen hun zakken goed gevuld hebben, om EUROPA EEN te maken. Na Brexit welk land gaat volgen?
  • chris delanghe

    5 jaar geleden
    Compleet gestoorde bende daar in Brussel !!! Ze gaan dus belastingsgeld spenderen aan de bedrijven die zogezegd schade lijden door de Brexit. Zo zullen er straks nog veel op dubieuze ideeen komen. Wie gaat onze ramp sponsoren? De rampen die de bende van Brussel decennia lang heeft gecreeerd ??? Daar zal nogal wat miljoenen verdwijnen onderweg in allerhande zakken! Zéker weten!!! Veel van die EU pipos zitten ook zelf in vele bedrijven. Capito?
  • Coen Geurts

    5 jaar geleden
    Ze zijn nog niet weg of ze zijn alweer het potje aan't verdelen. Ben benieuwd naar het bedrag dat ik zal krijgen als alles weer duurder wordt onder het mom van de "Brexit". Oei heb ik ze weer op ideeën gebracht voor de volgende opslag!
  • Mario Adams

    5 jaar geleden
    En hoeveel van die 780 miljoen zal op mysterieuze manier in de zakken van een aantal EU-politiekers verdwijnen...?