Kristof Ghyselinck
Volledig scherm
PREMIUM
© Kristof Ghyselinck

Bekende Vlamingen over de vraag of Bart De Pauw weer op tv moet: “Hij is een stalker, ja. Maar hij is ook briljant”

Showbizz“Mocht Bart De Pauw mij vragen voor een rol, ik zou meteen ‘ja’ zeggen.” Deze opvallende uitspraak deed ‘Thuis’-actrice Leen Dendievel (35) recent in een podcast van komiek Alex Agnew. Ze is daarmee de eerste BV die niet tot de intimi van de gevallen tv-maker behoort, die het voor hem opneemt. In weekblad Tv Familie laten nu ook andere bekende Vlamingen hun licht schijnen op de zaak. 

146 reacties

  • lode kempen

    4 jaar geleden
    Een schande die man zo zwaar te tackelen en wie zijn die vrouwen, waarom kennen we hun namen niet? Bart De Pauw is een van de beste presentators 2/6 is helemaal niet meer hetzelfde we kijken nog amper.
  • willy zachel

    4 jaar geleden
    Waar zijn die beschuldigers nu met hun bewijzen ? Je hoort daar totaal niks meer over ? Waarom moeten dat allemaal zo lang duren ????
  • Liliane Delcaert

    5 jaar geleden
    Geef hem een kans !
  • annie laureys

    5 jaar geleden
    Waar zitten die vrouwen, die hem veroordelen ? Dat zij eerst hun eigen bekend maken , laat Bart terug op tv ,hij kan het
  • Nico Herbots

    5 jaar geleden
    Mja, Michael Jackson was ook briljant. Gaan we alleen 'gewone' mensen straffen en de 'briljante' exemplaren hun fouten maar onder de mat vegen? Dat is een rare redenering. En iedereen is opnieuw vergeten dat de VRT klacht heeft ingediend, niet 'de arme vrouwkes'. Iedereen heeft er moeite mee dat BdP zogezegd onterecht wordt beschuldigd, maar zijn slachtoffers krijgen al het vuil van de straat naar hun kop gesmeten. Terwijl we over hen ook niks weten. Maar dat mag blijkbaar wel.