Illustratiefoto.
Volledig scherm
Illustratiefoto. © AFP

Apple stelt vanavond nieuwe iPhones voor: dit mogen we verwachten

Het is weer zover: vanavond doet Apple de nieuwste generatie iPhones uit de doeken. Hoe zal de iPhone 11 (of XI) eruitzien? En is er een vouwbare iPhone op komst? We kijken in onze glazen bol en zetten alle verwachtingen op een rijtje. Vanaf 19 uur kan je alle ontwikkelingen volgen in onze liveblog. 

19 reacties

  • Mike Vanderkerken

    5 jaar geleden
    Als werkpaard blijft Apple het beste, voor privégebruik is de kostprijs er grof over, maar iedereen moet deze beslissing voor zichzelf nemen, de iphone blijft de top als je alles in acht neemt.
  • Ronny Biesen

    5 jaar geleden
    Tja, Apple verliest zijn pluimen. Niets nieuws onder de zon. Enkel een dure upgrade. Wachten tot 2020? Daartegen zijn de concurrenten al lang verder en kan Apple weer enkel een upgrade uitbrengen. Zeg zelf, wat hebben ze nog nieuws uitgebracht of uitgevonden? Zelfs de Macbook heeft nog altijd geen touchscreen.
  • Maikel Dancet

    5 jaar geleden
    @ Max Jacobs, toestellen ondersteunen updates tot 6 jaar, zoals ook alle Android phones net om de security te garanderen ;-)
  • Max Jacobs

    5 jaar geleden
    Heerlijk om te zien dat meer en meer mensen door hebben dat apple lang achterloopt op merken als samsung, huawei en oneplus. De mensen die klagen over android updates: ja, bij android krijg je maar 2 jaar updates MAAR alle apps blijven gewoon doorwerken. Bij apple is dit 5 jaar maar stopt ook de updates voor sommige apps. Voor de security dus niet zo goed. Indien je nog altijd een "apple fanboy" bent zou ik wachten tot 2020.
  • Patrick Coulier

    5 jaar geleden
    @Roel Mick: Tja Android heeft 98% van alle mobiele malware, draait traag en in de soep, is lekker onstabiel en krijgt na 2j geen upgrades meer...