Paris Jackson / 50 Cent
Volledig scherm
Paris Jackson / 50 Cent © Getty - Fotomontage HLN

50 Cent ontketent rel over Michael Jackson, dochter Paris Jackson slaat hard terug

Celebrities50 Cent (44) en Paris Jackson (21) zitten in een bitsige vete verwikkeld. De bal ging aan het rollen toen de rapper beweerde dat Chris Brown een betere muzikant is dan Michael Jackson ooit was. Dochter Paris sloeg terug, en herinnerde 50 Cent eraan dat haar vader niet zomaar de King of Pop werd genoemd. Daar had 50 Cent geen oren naar, en dus gooide hij nog meer olie op het vuur.

8 reacties

  • Marleen Heger

    5 jaar geleden
    Voor mij blijftMJ de grootste. Ik geloof in zijn onschuld. Mensen zoals 50 die ff in een dip zitten qua muziek willen op deze manuer ff van zich laten horen. Zielig ventje.
  • Michel Adel

    5 jaar geleden
    Chris browm reageerde trouwens ook sportief door de hele erelijst van MJ op zijn Instagram te zetten. CB was groot fan en timmert goed aan de weg in the USA verbreekt ook vele records... maar vraag me ouders eens wie hij is en als ze zijn naam kennen is het alleen door het Rihanna incident
  • Joske Zeeuw

    5 jaar geleden
    MJ zijn reputatie is om zeep, pedo zal verbonden blijven met zijn naam. Waar of niet waar maakt niet meer uit.
  • jan pootemans

    5 jaar geleden
    Een kleine correctie nooit heeft hij 850 miljoen platen of cd's verkocht. Kijk maar eens goed na. Dat hij jongetjes misbruikt heeft staat als een paaltje boven water.
  • marijke deruyck

    5 jaar geleden
    Wat een laag-bij-de-gronds sujet, die 50cent, zijn naam geeft duidelijk zijn intelligentieniveau weer ! Wat hebben zijn kinderen nu te maken met wat MJ al dan niet uitgestoken heeft !