De iPhone 11 en de Samsung Galaxy S10+.
Volledig scherm
De iPhone 11 en de Samsung Galaxy S10+. © AFP/AP

Apple vs. Samsung: kunnen de nieuwe iPhones opboksen tegen Android-concurrenten?

Gisteren stelde Apple drie kersverse iPhones voor. De nieuwe iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max komen met enkele verbeteringen, zoals een snellere processor en een extra camera op de rug. Maar hoe presteren ze tegenover pakweg de vlaggenschepen van concurrent Samsung? We zetten enkele specificaties op een rijtje. 

10 reacties

  • Patrick Coulier

    5 jaar geleden
    @Mike Vanderkerken: In de USA worden de prijzen altijd getoond zonder BTW omdat de taks daar varieert per staat. In Belgie komt er gewoon 21% BTW bij... Niks met Apple te maken dus ;-)
  • Mike Vanderkerken

    5 jaar geleden
    Wel interessant om te zien hoe Apple hier de prijzen kunstmatig hoger brengt in vergelijking met de VS en andere delen van de wereld.
  • Joan Lute

    5 jaar geleden
    Vind het sowieso een gemiste kans dat Apple nog steeds niet voor betaalbaarheid en super AMOLED gaat. Voor maar 699 euro heb je nu de S10 al bij bol.com wat een ongelooflijke megadeal is. Uiteindelijk kun je niet ontkennen dat de mosterd die Apple nu bij Android gehaald heeft al sinds enkele jaren op Android toestellen zit en zelfs toestellen van minder dan 500 € zwaardere specs hebben. Betreffende de camera achterzijde ben ik verbaasd dat de Google 4 serie en iPhone 11 twins lijken te zijn.
  • Valentin Claes

    5 jaar geleden
    de iphone 11 heeft nieens een full hd scherm.. koop liever de Xiaomi Redmi K20 pro 350euro met flagship specs
  • Hans Oomen

    5 jaar geleden
    I phone is niet meer wat het was , veel te duur voor wat je terugkrijgt ...