Siebe Schrijvers.
Volledig scherm
Siebe Schrijvers. © BELGA

Clement passeert Cools opnieuw, ook Schrijvers naast selectie

Club BruggeOpnieuw geen Cools, Vlietinck, Vossen en deze keer ook Schrijvers in de wedstrijdselectie van Club Brugge: “We hebben 24 fitte veldspelers, dus ik moet knopen doorhakken”, licht Clement zijn keuzes toe.

16 reacties

  • Bert Vandijck

    5 jaar geleden
    Een bankzitter als Schrijvers kunnen ze verhuren aan een ploeg uit 1B. Komt hij misschien aan wat speelminuten.
  • Bart Vermeulen

    5 jaar geleden
    Tja als je buitenlanders koopt dan mogen ze wel beter zijn dan de Belgen vind ik, zoniet is het onbebrijpbaar. En wat kan het de West Vlamingen schelen, Belg of niet, winnen telt!! Toch?
  • Kris Pieters

    5 jaar geleden
    Eigen jeugd laten spelen is enkel te verantwoorden als zij top zijn tov aangekochte spelers. Club heeft een ijzersterke kern door hun transferbeleid, al spelen er morgen11 chinezen, dan nog is het club. Het zijn niet de dpelers die een club maken, die vertrekken. Het zijn de supporters, bewijze het hondstrouwe publiek bij Club
  • Rik Cappelle

    5 jaar geleden
    Niemand krijgt van u respect Foubert als blijkt dat die geen supporter is van uw ploegske. En ik heb nog veel minder respect voor iemand als u die steeds één bepaalde groep mensen stigmatiseert die nochtans bekend staan om keiharde werkers gewoon omdat zij uit West-Vlaanderen komen en supporter zijn van Club Brugge. Dan ben ik nog veel liever een zeveraar dan een mensenhater. Ge moogt er preuts mee zijn.
  • Roos Desreveaux

    5 jaar geleden
    als clubfan vindt ik het goed dat club zich ruim versterkt hebben (maar ze zullen het nog moeten bewijzen) wel vind ik het jammer dat er zoveel donkere spelers in de kern zitten en nauwelijks nog belgen.Is dat de filosofie van club? Ik denk het niet oftwel is het snel veranderd.