N-VA-voorzitter Bart De Wever blijft de populairste politicus.
Volledig scherm
N-VA-voorzitter Bart De Wever blijft de populairste politicus. © BELGA

Bart De Wever blijft populairste politicus van Vlaanderen

Bart De Wever (N-VA) blijft de populairste politicus van Vlaanderen. Dat blijkt uit De Grote Peiling van Ipsos in opdracht van Het Laatste Nieuws, VTM Nieuws, RTL TVI en Le Soir. Hilde Crevits (CD&V) blijft op twee, Theo Francken (N-VA) sluit de top drie af. Opmerkelijk: bij de vorige peiling in mei 2019 zag de top drie er exact hetzelfde uit.

36 reacties

  • Leo Duym

    5 jaar geleden
    De Wever blijft de populairste politicus. Precies daarom zou ik me zorgen maken als ik een N-VA’er zou zijn. Het merendeel van de N-VA’ers hebben gestemd voor N-VA omwille van De Wevers’ persoontje, niet omwille van wat hij inhoudelijk te zeggen heeft, dat weet trouwens niemand meer (incluis hijzelf). M.a.w. N-VA staat of valt met De Wever: De Wever weg betekent N-VA weg; in het VB is gelukkig niemand onmisbaar.
  • Karel Van Beeck

    5 jaar geleden
    Het verschil met N-VA en Vlaams Belang is dat het VB zich aan haar standpunten kan houden en N-VA niet!
  • Jef Lois

    5 jaar geleden
    De grootste kiezers bedrieger ooit, hij vertelde begin dit jaar dat hij van al zijn beloftes uit 2014 NIKS uitgevoerd heeft en vele vinden hem een held??? Hij beloofde tegen november 2017 hun mandatenlijst nooit iets van gezien,als je dan een mail doet naar nva krijg je wat gezever anders niks. Op 4 jaar regering 50 miljard extra schulden gemaakt en een gat van 12cmiljard op begroting die onze kinderen moeten terug betalen, een eerlijk man??? 500.000 vluchtelingen op 4 jaar tijd binnen gelaten..
  • johan vankeirs

    5 jaar geleden
    Wij moeten niet steeds naar De Wever kijken maar naar de andere partijen die zich beangstigend vasthouden aan het cordon en de vloer vegen met de vlaamse kiezers.Dit noem ik zelfbescherming voor hun postjes.Het enige slachtoffer van dit circus werk zal wederom de kiezer zijn die dit alles moet ondergaan.Eigenlijk een schande voor de democratie. Vanwege de verliezende partijen is geen greintje respect meer voor de Vlamingen.
  • Jennifer Peeters

    5 jaar geleden
    Die man de populairste politicus? Alleen domme en naïeve mensen vinden dat. Of de rijken die uit zijn hand eten.