Van Avermaet wint in Montreal.
Volledig scherm
Van Avermaet wint in Montreal. © RV

Greg Van Avermaet toont WK-vorm met winst in GP van Montréal, Tim Wellens vierde

WielrennenGreg Van Avermaet heeft voor de tweede keer de GP van Montréal gewonnen. De 34-jarige Belg van CCC rekende af met de tegenstand na een lastige sprint bergop. Diego Ulissi en Iván García Cortina vervolledigden de top drie. Tim Wellens eindigde als vierde.

28 reacties

  • patrick isenborghs

    5 jaar geleden
    idd dat is de tactiek van Jose Dirk , Die at zelfs het bord leeg van zijn eigen renners toen hij ploegleider was .Let maar eens op tijdens de cross als zijn co commentator Wuyts de naam Liboton uitspreekt hoe stil de Cauwer word`
  • Dirk Van Den Bossche

    5 jaar geleden
    De juiste tactiek is deze van De Cauwer : eerst een ander zijn bord leeg eten en dan het uwe. Om te winnen moet je sterk , sluw en slim zijn dat is het voornaamste.
  • patrick isenborghs

    5 jaar geleden
    carina ik praat hier niet over Greg maar over de zo heersende DQS renners alaphilippe en Mas op de manier hoe laf ze gekoerst hebben in Montreal , het is niet de eerste keer alaphilippe dit doet kijk maar terug naar de finale van de Amstel hoe hij fulsang een hak probeerde te zetten. Om dan nog te mogen horen van een ex bondscoach die altijd op tv ligt te zeveren van eerst iemand zijn bord leeg te eten . Als ieder ploeg op die manier koerst zal het rap een saaie boel worden. Echt schandalig !
  • Jose Delie

    5 jaar geleden
    Carina ,iedere massasprinter wint al zijn koersen op het zweet van anderen , nooit lees of hoor ik daar kritiek op !Wat over Van Avermaet niet kan gezegd worden ! Als hij al een sprint wint dan is dat met vluchters groep na een zware koers ! Duidelijk niet veel kaas gegeten van de wielersport !Of moet het een buitenlander zijn die wint ?
  • Carina Stulens

    5 jaar geleden
    @Patrick Isenborgs: als je praat over iemands bord leegeten en dan zelf winnen dan kan je het alleen hebben over Van Avermaet. Olympisch kampioen door het vallen van anderen en dan naar de ontsnapte Majka toegereden worden door Fuglsang. En afgelopen zondag is het Sagan die alle werk doet om de ontsnapte Fransen terug te halen. En Van Avermaet maar profiteren van het werk van deren...dus wie is de profiteur??