ShutterStock
Volledig scherm
© ShutterStock

“Drink geen koffie of thee en was nooit je handen”: nieuwe studie waarschuwt voor water aan boord van vliegtuigen

ReizenDe volgende keer dat je op het vliegtuig koffie of thee wil bestellen of je handen wil wassen in het toilet, denk je misschien beter twee keer na. Volgens een nieuwe studie zou het water aan boord van sommige vluchten helemaal niet zo proper en veilig zijn als we denken.

18 reacties

  • joseph kellens

    5 jaar geleden
    Drink n wijntje of biertje of water ,fruitsap uit de fles of blik. Doe ik altijd
  • Johan Van Biesen

    5 jaar geleden
    Je mag er zeker van zijn dat meer dan de helft van de mensen die op vakantie de 'turista' schijterij krijgen, dat de oorzaak op het vliegtuig te vinden is, en niet van het eten in het hotel, want veel mensen hebben hetzelfde probleem nogmaals als ze terug thuis komen! Ik drink nooit koffie of thee op het vliegtuig omdat ik dat al veertig jaar weet.
  • Marc Gabriels

    5 jaar geleden
    Neem geen vliegerke meer zoals Anunake en Gretaatje wensen (enkel voor hen alleen). Dan hoef je ook geen koffie, thee te drinken en je handen te wassen. Debielen in het hoogste niveau....
  • Francine Vanderstraeten

    5 jaar geleden
    Misschien ook eens nadenken bij dat gratis water dat moet aangeboden worden vanaf 2020 in de Waalse restaurants, misschien toch sparen voor een flesje water hé, ge staat er rook niet bij in de keuken!
  • Rudy Van Schelvergem

    5 jaar geleden
    De Freddy weet het weer over de Amerikanen. Ik werk al 11 jaar met Amerikanen en Canadezen en zijn de meest correcte mensen. Iets anders dan oost Europeanen waar ik 5 jaar mee gewerkt heb en nooit meer!!!