Danielson-krater op Mars.
Volledig scherm
Danielson-krater op Mars. © NASA

NASA deelt gedetailleerde en adembenemende foto van Mars

NASA heeft een gedetailleerde - en wondermooie - afbeelding van Mars vrijgegeven. Eerder deze week stuurde ook al de Europees-Russische ruimtesonde ExoMars een indrukwekkende foto van de rode planeet richting aarde.

8 reacties

  • Kumara Thomassen

    5 jaar geleden
    Hoezo laat de natuur met rust wat is dst voor een onzin statement, onderzoek doen naar andere planeten kan ook helpen om problemen op te lossen op deze planeet.
  • Nurdagul Ucar

    5 jaar geleden
    Tjonge jonge. Laat de natuur met rust. Laat de mars met rust. Er is al super veel ellende op deze wereld die ontstaan door mensen. De wereld, deze planeet is prachtig maar de mensen die erin leven niet
  • Niels Roerdink

    5 jaar geleden
    @Peter Janssens, Het spijt me zeer meneer, maar het probleem op aarde is niet de hoeveelheid geld. Het zijn de mensen zelf. Problemen worden niet opgelost door er geld tegen aan te gooien, maar door er oplossingen voor te zoeken, en de mensen te laten weten dat deze oplossingen bestaan. Ik neem aan dat u precies begrijpt waar ik het over heb.
  • Peter Janssens

    5 jaar geleden
    "Stilstaan is achteruitgaan". Weer zo'n hersenworm die mensen gebruiken om belangrijk over te komen als ze eigenlijk niets zinnigs te zeggen hebben. Ik sluit me volledig aan bij Johnny op dit vlak, geld beter besteden aan de miserie van hier beneden.
  • Nick Lersberghe

    5 jaar geleden
    @Johnny Demuysere In de jaren na de landing op de maan was het budget voor NASA veel kleiner dan voorheen. Is in die tijd de armoede opgelost? Stilstaan is achteruitgaan. We moeten altijd investeren op vooruitgang.