Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Trebel en Kompany in Anderlecht-selectie voor topper tegen Club, Diagne ontbreekt bij blauw-zwart

Jupiler Pro LeagueAdrien Trebel en Vincent Kompany zitten in de Anderlecht-selectie voor de topper tegen Club Brugge. Peter Zulj, Samir Nasri en aanvaller Kemar Roofe zijn er niet bij. Bij Club Brugge ontbreekt Mbaye Diagne. 

16 reacties

  • danny buyse

    5 jaar geleden
    Ik ben een Club supporter en ben die uitspraken door grootheidswaanzin meer dan moe van andere Club supporters. Zo goed zijn we nu ook weer niet bezig dacht ik! Blijf toch eens respect hebben voor de tegenstander wie het ook is!
  • Freddie HEREMANS

    5 jaar geleden
    Ze maken toch zo graag het proces van Club Brugge, wat moeten ze anders, de Anderlecht-aanhang, als je van je eens comfortabele troon gestoten bent door die Brugse boeren ? Dat doet vreselijk pijn en dan schiet je op alles wat beweegt. nietwaar Briglia & co. ? Met losse flodders, want het echte buskruit is op, jullie magazijn staat leeg.
  • LUC HUON

    5 jaar geleden
    Ik vind dat RSCA eens ernstig moet nadenken over het idee van een satelliet-club. Het concept jeugd direct voor de leeuwen gooien werkt niet zonder een solide basis en die is er niet Spelers binnenhalen die pas na x weken inzetbaar zijn lijkt me een luxeprobleem en dat heeft RSCA zeker niet. Kompany wordt wakker, je zit niet meer in het land van de sjeiks.
  • Guido De Wolf

    5 jaar geleden
    Veel anderlechtenaren hebben hier blijkbaar veel schrik. Als ze morgen verliezen staat er wat te gebeuren in Brussel denk ik of gaan de supporters dat blijven slikken?
  • Kris Pieters

    5 jaar geleden
    Het roze ploegje gaat toch de boot in morgen, Diagne hebben ze helemaal niet nodig. Ze sparen hem gewoon voor een topmatch, niet voor een matchke tegen een PO2 kandidaat.