Jef Colruyt deed de uitspraak vandaag op de algemene vergadering van de supermarktketen.
Volledig scherm
Jef Colruyt deed de uitspraak vandaag op de algemene vergadering van de supermarktketen. © BELGA

Colruyt verwacht dit jaar meer winst dan de 372 miljoen van vorig jaar

EconomieColruyt verwacht in het huidige boekjaar 2019-2020 iets meer nettowinst te maken dan de 372 miljoen euro van vorig jaar. Dat verklaarde topman Jef Colruyt woensdag, op de algemene vergadering van de supermarktketen.

12 reacties

  • Marco Maerten

    5 jaar geleden
    Anne Callebaut..als u dit duur noemt..mag het personeel nog iets overhouden aan het werk dat men daar verricht? Anderzijds is het wel spijtig dat landbouwers veel moeten laten vallen van hun opbrengst door de soms agressieve prijzenoorlog van supermarkten.
  • Jennifer Peeters

    5 jaar geleden
    Natuurlijk dat die grote winsten maken. Ze betalen amper belastingen. Daar heeft deze regering wel voor gezorgd. De gewone mensen zullen wel inleveren. Schandalig!!!
  • pipo de clown

    5 jaar geleden
    Als je weet dat Belgen vorig jaar voor 23 miljard in nederlandse supermarkten hebben uitgegeven is dat resultaat best goed al zijn het de kruimeltjes die de supermarkten in Belgie overhouden en onderling moeten verdelen.
  • nancy dejonge

    5 jaar geleden
    kortelings kondigde Colruyt aan dat ze om klimaatvriendelijke redenen (???) met de groenten-plastiekzakjes zou stoppen! Niets anders dan een reklame stunt! Nu VERKOPEN ze de groeten zakjes..kassa...kassa !Winst..winst! Maar de massa plastiekafval die je bij Colruyt vindt (verpakking van waterflessen, flessen drank, melk, en andere groepsproducten, ) daar wordt geen misbruik van gemaakt in hun "klimaat vriendelijke politiek" ????? om hun kassa te laten rinkelen !
  • Anne Callebaut

    5 jaar geleden
    Winst????? Het is niet moeilijk met hun hoge prijzen,beter een keer per maand naar Auchan in Frankrijk gaan en uw wagen vol laden,veeeeeel goedkoper.