Jens Dendoncker.
Volledig scherm
Jens Dendoncker. © VTM

Jens Dendoncker is verslaafd aan suiker en vet: “Die craving kan ik echt niet de baas”

ShowbizzSinds Jens Dendoncker (29) een koppel vormt met Lauren Versnick (25), model en de dochter van Lynn Wesenbeek, let de comedian en presentator wat meer op zijn lijn. “Maar ik geef toe dat ik minstens één keer per week een moment van zwakte heb”, vertelt hij in HUMO.

5 reacties

  • Freddy De Vos

    5 jaar geleden
    Jammer, want ze zijn beide ongezond. Maar uiteindelijk heeft iedereen zijn guilty pleasure.
  • Tracy Aesaert

    5 jaar geleden
    Mensen, aub Jens heeft al een ziekte waar hij dagelijks tegen vecht... laat hem dan toch die ene dag die ‘craving’ hebben! En een voorbeeldfunctie?? De wereld loopt niet vol van de magere planken die constant in ons gezicht geduwd worden! Btw, de helft van de pillen tegen epilepsie (de ziekte van jens zorgen nu eenmaal voor makkelijker gewichtstoename). Dus voor je oordeelt, plaats jezelf misschien eerst eens in zijn schoenen!
  • Sam Valkenborgs

    5 jaar geleden
    Met zo een voorbeeldfunctie zou je toch beter moeten weten.
  • eric Lejeune

    5 jaar geleden
    t'ja als ge iedere week eens toegeeft aan je verslaving dan kom je er niet. Best is gewoon breken met de verslaving,na enkele weken ben je er vanaf hoor. Maar het blijft opletten voor altijd.
  • censor

    5 jaar geleden
    Je ziet dat gewoon, pafferig uiterlijk, vermoeid....typisch suikerverslaving.....en later diabetes type 2....de gemeenschap bekostigd alles..zelfs de huisarts is dan gratis en ook de medicatie....