Strauss/Curtis/CORBIS
Volledig scherm
© Strauss/Curtis/CORBIS

Bedrijven benutten niet-financiële voordelen voor werknemers nog altijd onvoldoende

De Belgische werknemers hechten veel belang aan niet-financiële voordelen, zoals flexibiliteit en het optimaliseren van de werk-privébalans, maar ze worden door bedrijven nog altijd onderbenut. Al gaat de voorkeur van de werknemer wel nog altijd uit naar een loonsverhoging. Een en ander blijkt uit een studie van sociaal secretariaat Partena bij 1.000 Belgen.

4 reacties

  • Jan Verstrepen

    5 jaar geleden
    Bedrijven hebben maar één doel en dat is veel geld verdienen, personeel is voor hen net hetzelfde als een machine een kost en ze hebben het liefst zo weinig mogelijk kosten dus.....
  • John Stahl

    5 jaar geleden
    Mischien eens een wandel-coach inhuren voor uw werknemer. Totaal niet productief, maar de belastingsbetaler wordt tenminste wat armer.
  • Marc Van der Vloedt

    5 jaar geleden
    ...werd bevestigd door een bankier en verzekeringsagent die niet wil rijden met een Aygo (gesponsord door Outbrain), C1, Polo, Twingo,...maar het duurdere segment dat beter aansluit op zijn te leveren prestaties en zijn presentatie kledij dat tevens als niet financiële voordelen werd bedongen.
  • DIRK VAN DESSEL

    5 jaar geleden
    Wat ze toch allemaal de mensen proberen wijs te maken om te pogen minder loon te moeten betalen. Vakbonden wees alert, want sommige Patroons beginnen weeral eens te wroeten !