Evenepoel.
Volledig scherm
Evenepoel. © Photo News

Ma Agna en pa Patrick: “Iedereen vindt het op den duur maar normaal wat Remco doet, maar dat is het niet”

10 reacties

  • Louis Meeus

    5 jaar geleden
    De weg is nog lang.
  • danny buyse

    5 jaar geleden
    De meesten zitten op die leeftijd nog op school. De profs ontploffen en beginnen meestal vanaf 23, 24 en zelfs 25 jaar. De meesten winnen grote rondes zoals Giro, De Tour en de Vuelta na hun 25ste levensjaar.
  • Peeters Freddy

    5 jaar geleden
    Mensen met een beetje verstand laten Remco timmeren aan zijn carrière, het is leuk om hem bezig te zien maar reporters moeten wat op hun woorden letten.
  • eric maier

    5 jaar geleden
    Het valt op dat zelfs de media , Wuyts en ook een José de Cauwer er een beetje genormaliseerd van zijn. Wuyts praat met momenten alsof het erg gewoontjes is. Zoals ma en pa zeggen, dit is niet gewoon, ver ervan zelfs en het etaleert het uitzonderlijke talent. Je mag stellen dat eens in de 20 jaar zo iemand opstaat. De vorige Belg was Frank VDB, helaas was hijzelf zijn grootste tegenstander in alle mogelijk opzichten, en makkelijk beinvloedbaar.Zijn drang naar winnen was een ware obsessie.Nu niet
  • Claude Van Isterdael

    5 jaar geleden
    Geweldig wat Remco in zijn eerste profjaar laten zien heeft, niet normaal dat hij de overstap van junioren naar profs zo kon verteren, succes zondag !!