Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Anderlecht wil zich optrekken aan bekerwinst: de typeploeg die hoop geeft is er

Jupiler Pro LeagueWas Beerschot een kantelmoment voor Anderlecht? “Neen”, zegt Michael Verschueren. “Daarvoor was ons voetbal niet goed genoeg.” Maar paars-wit hoopt zich wel te kunnen optrekken aan de bekerwinst én aan de ploeg die op het Kiel aan de aftrap kwam.

59 reacties

  • Werner Van Crombrugghe

    5 jaar geleden
    Anderlecht moet meer nadruk leggen op de verdediging,als die op punt staar komt de eest vanzelf,want als ze eerst een tegendoelpunt krijgen moeten ze telkens onder druk spelen en loopt het mis als ook met de organisatie.
  • Opteynde Johan

    5 jaar geleden
    Zoals bij beleggingen: resultaten uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst: met dit niveau staat Anderlecht mijlenver van de Belgische top, dus beter niet dromen van Europees voetbal want dat zou pijnlijk worden. Er is geen enkel teken dat weergeeft dat er beterschap op komst is, met de hakken over de sloot gewonnen van een zwalpende tweedeklasser.
  • phil grey

    5 jaar geleden
    anderlecht wordt weer groot na 20 jaar aanmodderen met hetgeen ze nu hebben, zowel bestuur als spelers Rrwin.
  • Carol Vander Cruyssen

    5 jaar geleden
    @rik cappelle, als er uit die jonge gasten die nu bij RSCA hun kans krijgen, 3 bij lopen die binnen 3 seizoenen echt een vaste waarde zullen zijn, mag je van een succes spreken. Met Verschaere, Saelemaekers en Sambi Lokonga hebben ze die IMO alvast in huis lopen, als ze zich niet laten zot maken voor een veel te vroeg buitenlands avontuur. Zie jij bij uw ploeg uit Sint-Andries mogelijke jeugdspelers lopen, die het tussen dit en 3 jaar zouden kunnen maken? Laat het ons eens weten
  • Francois Troch

    5 jaar geleden
    Zoals gewoonlijk meer supporters praat dan discussie over voetbal