Mads Pedersen.
Volledig scherm
Mads Pedersen. © EPA

Mads Pedersen verrast vriend en vijand met wereldtitel in Yorkshire

WK wielrennenMads Pedersen is de verrassende wereldkampioen wielrennen. De 23-jarige Deen vloerde Matteo Trentin en Stefan Küng in een sprint met drie. De Belgen kwamen niet in het stuk voor. 

44 reacties

  • Louis Scholliers

    5 jaar geleden
    Inderdaad dvdv, een opgesteld klassement wat betreft belangrijke wedstrijden zou moeten kunnen. Maar opgelet met geven van punten voor rondes. Iedereen moet kans hebben.
  • patrick isenborghs

    5 jaar geleden
    André Decrock als het 20 km verder geweest was had sagan geen top 10 plaats gehad . Heeft zich de ganse dag schuil gehouden zonder een keer op kop te rijden in het peleton om toch zo nog een ereprijs te halen bij zijn late uitval . Als hij zo sterk was had hij zeker meegeweest met de groep VDP
  • daniel moniez

    5 jaar geleden
    de beste heeft gewonnen,ge kunt er niks meer aan veranderen, deze wk was de zwaarste die we ooit hebben gezien denk ik, in de klasiekers ist anders,zo te zien..........
  • Paul Philippaerts

    5 jaar geleden
    Ja drie belgische medailles dat zat er in, minstens. De tacktiek om de jongeren te doen rijden voor die oude glories heeft niet echt gewerkt. Het wordt tijd dat ingezet wordt op de jeugd, inplaats van de oude glorieën nog cadeaus te geven.
  • Patrick Vriends

    5 jaar geleden
    Ze zouden hier is beter leren hun mond te snoeren ipv al over een overwinning te praten prijzen aan de eindstreep dat is nog maar eens bewezen .