Maité Piessen is de echtgenote van kersvers minister Benjamin Dalle.
Volledig scherm
Maité Piessen is de echtgenote van kersvers minister Benjamin Dalle. © Photo News / Twitter

Maité Piessen, echtgenote van kersvers minister Benjamin Dalle, zet stap terug bij VRT Nieuws

TVDe benoeming van CD&V-hoofd van de studiedienst Benjamin Dalle tot Vlaams minister van Media, Jeugd en Brussel, heeft gevolgen voor diens echtgenote Maité Piessen. Mevrouw Piessen is immers journaliste bij de VRT-radionieuwsdienst. 

20 reacties

  • chris delanghe

    5 jaar geleden
    en ipv de VRT zal ze nu woordvoerder worden van ene minister met chauffeur zeker??Dik betaald met alle voordelen erbij...? Of een dikbetaald jobke minstens op het kabinet zeker ? Geld in overvloed dus om postjes te creeeren. Eerst voorzichtjes uit de VRT schijnwerpers halen dat het niet teveel opvalt...We zien wel.
  • tom verstrepen

    5 jaar geleden
    Heeft een goede radiostem.
  • Emile De Smedt

    5 jaar geleden
    Is verbazend dat dametje weg gaat.Kan niet langer nieuws brengen omdat objectiviteit in gedrang kan gebracht.Voor het ander gekleurde volkje dat blijft op post Om ons geneugten van rood-groen bij te brengen.VRT is linkse kerk.
  • Karel Hermans

    5 jaar geleden
    Steengoede nieuwslezeres !
  • Jos Theys

    5 jaar geleden
    De strategie van de CD&V is al jarenlang bekend. Alle macht aan ons. Zij zijn quasi eigenaar van de vrt en de VAR (DS-VRT). Vanden Brande is al 10 jaar titularis van 8 verschillende mandaten in de buik van de vrt. De eerste beleidsdaad van de nieuwe niet verkozen minister was dan ook onderhandelen over de positie van zijn vrouw. Geens kan die strategie verder toelichten want hij heeft volledig afstand genomen van zijn kantoor met 30 advocaten (dat oa ACW als klant had)