ENEX
Volledig scherm
© ENEX

Schrijnend: stier met poten aan elkaar vastgebonden in Griekenland

Er zijn schrijnende beelden opgedoken van een mishandelde stier op het Griekse eiland Mykonos. Een van zijn voorste poten is strak met een touw aan zijn achterste poot vastgebonden. Volgens de landbouwer gebeurt dat opdat het dier geen lange afstanden kan lopen.

6 reacties

  • guido verwerft

    5 jaar geleden
    als je in Maleisie of Singapore naar de markt gaat zul je nog harder verschieten, daar liggen honden per 5 opeengestapeld vast gebonden aan hun poten te wachten op hun dood, daar zitten ze met dierenwelzijn helemaal niets ln. in 1 woord Walgelijk
  • Carmen Van de casteele

    5 jaar geleden
    Wat een dierenmishandeling! Griekenland neemt het niet nauw met dierenbescherming! Als je ziet hoe ze hun honden behandelen, dan ben ik hier zeker niet van geschrokken! Er is nog veel werk aan de winkel op gebied van dierenbescherming! Maar probeer het hun wijs te maken, zal niet gemakkelijk zijn!
  • Luc Vanderkelen

    5 jaar geleden
    Barbaren
  • Mich Vanderhoydonck

    5 jaar geleden
    Dan moet je eens in Afrika gaan kijken, hoe ze tientallen geiten en schapen op daken van vrachtwagens vastbinden . Ik heb zelfs in Portugal kippen gezien met vastgebonden poten en in Spanje ezels en paarden met vastgebonden poten . Is algemeen gebruik in zuiden.
  • Kris Kras

    5 jaar geleden
    Inderdaad, de dierenwelzijnsorganisaties hebben gelijk. Ze moeten onmiddellijk ingrijpen door de boeren een diervriendelijke methode aan te reiken om hun koeien ( hun kudde) te beheren.