BSRagency BSR Agency
Volledig scherm
© BSRagency BSR Agency

Trump vraagt nu ook China om onderzoek in te stellen naar Joe Biden en zijn zoon

De Amerikaanse president Donald Trump heeft donderdag opnieuw een ander land gevraagd om zich te mengen in de Amerikaanse verkiezingen. Hij vraagt nu ook China om een onderzoek in te stellen naar zijn Democratische politieke rivaal Joe Biden. Een gelijkaardig verzoek aan Oekraïne leidde echter al tot de opstart van een afzettingsprocedure in het Amerikaanse Congres.

52 reacties

  • ivan de ridder

    5 jaar geleden
    Karel Tichmann, het waren er vorig jaar al 16 dus jouw bronnen zijn evenmin correct. Wat maat het uit om welke producten het gaat overigens. Temidden een handelsoorlog met China is het bij deze bedroevend duidelijk wiens belangen voorrang krijgen, die van familie Trump.
  • Paul De Boeck

    5 jaar geleden
    Hunter Biden werkt voor een investeringsfirma; als die beslissen om samen te werken met een Chinese firma is dat geen investering IN de persoon die het contract onderhendelt, maar SAMEN MET hem. Alsof iedereen die buitenlandse investeringen afsluit corrupt is ...
  • Peter Bonacasa

    5 jaar geleden
    Het is magisch, gewoon magisch dat Ivanka Trump meer dan zestig patenten en contracten heeft afgesloten in China sinds haar vader president is. De ogen van de mensen gaan open en ze zien de leugens.
  • Marie Vanakker

    5 jaar geleden
    @Karel Tichmann dus volgens jou moet Biden Transparant zijn over alle financiële verrichtingen . Persoonlijk vind ik dat ze allemaal transparant moeten zijn . Trump op kop , dat Trump eens eerst begint met zijn belasting aangifte vrij te geven aan het volk . Dan heeft hij recht van spreken , maar als ze hem daar over aanspreken loopt hij bang weg . Een hypocriet presidentje is het .
  • Wesley Gevaert

    5 jaar geleden
    China hoeft geen landbouwproducten meer van Amerika. Ze hebben de handel al verlegt naar andere landen. Ze hebben weinig interesse in toekomstige handelsgesprekken. China kan dit spel langer spelen dan Amerika en heeft in feite al gewonnen door het versterken van hun band met Rusland en landen in het Midden-Oosten zoals Syrië en Iran. Europa kiest langzaam voor China. Er vormt zich langzaam een groot blok tegen het Amerika van Trump. Die onstabiele idioot hoopt gered te worden door China? Haha