Wolvin Naya.
Volledig scherm
Wolvin Naya. © Natuurpunt

Premie voor gouden tip over wolvin Naya opgetrokken tot 30.000 euro

Wie de gouden tip geeft naar de doodsoorzaak van wolvin Naya zal daarvoor een premie krijgen van 30.000 euro. Een ondernemer uit Wilrijk verhoogde de premie van 20.000 euro die Vogelbescherming Vlaanderen, Animal Rights en het Natuurhulpcentrum eerder hadden uitgeloofd met 10.000 euro. 

16 reacties

  • Patrick Mechels

    4 jaar geleden
    De omgekeerde wereld. Zeer eigenaardig dat dierenliefhebbers hun hobbydieren moeten beschermen tegen loslopend wild. Als uw omheining voldoet aan de normen om uw eigen dieren binnen uw eigendom te houden moet de overheid zorgen dat hun loslopend wild geen schade kan toebrengen aan de hobbydieren van dierenvrienden. Juist hetzelfde als je een leeuw zou loslaten en bescherm uzelf als je hem zou tegenkomen.
  • tony decabooter

    4 jaar geleden
    De wolvenexpert spreekt over de laatst levende wolf in Limburg ,bij mijn weten zijn de laatste wolven al enkele decenia verdwenen uit vlaanderen ,even rechtzetten dit zijn nieuwe wolven die daar aangekomen zijn , hoe ze daar geraakt zijn weet ik niet ?, ik heb vermoedens maar geen bewijzen dus zonder bewijs moet ik zwijgen,toch,!
  • tony decabooter

    4 jaar geleden
    Het valt hier wel op hoe onze dierenvrienden zich krampachtig vast houden aan valse beschuldigingen en zelfs de onderzoeken van de milieu inspecteurs in twijfel trekken,ik dacht nochtans dat deze ambtenaren beedigd zijn en politieonele bevoegdheden hebben,deze mannen/vrouwen doen hun job zeer goed
  • Lore Kluwer

    4 jaar geleden
    Mensen pikken het niet langer, lees ik. Intussen blijven ze wel graag een stukje vlees eten. Of heeft een koe minder rechten dan een wolf?
  • Heidi E

    4 jaar geleden
    Er is nog hoop. Nu nog onnuttige verenigingen zoals Sint H opdoeken en we zijn gesteld.