Philippe Clement.
Volledig scherm
Philippe Clement. © EPA

Clement houdt zich niet bezig met strakke planning AA Gent na EL-duel: “Na onze match in Linz was het ook kort dag”

Club BruggeDrie dagen na de stunt in Bernabéu kwam Philippe Clement in de aanloop van de match tegen AA Gent nog eens terug op het exploot in Madrid. “We hebben té weinig punten na twee matchen, want het hadden er vier of zes kunnen zijn.”

17 reacties

  • Matthias Breugelmans

    4 jaar geleden
    Ach het is al jaren zo dat Brugge op belangrijke momenten wat voordelen krijgt.
  • Jan Dewolf

    4 jaar geleden
    @Danny Buyse : Uw antwoord heeft niets te maken met hetgeen ik postte . U haalt de dingen door elkaar . Ik heb er geen problemen mee dat de wedstrijd op Charleroi verplaatst werd om Club Brugge rust te geven , wel dat Clement onwaarheden vertelt als hij beweert dat het na de match in Linz kort dag was voor de match tegen Genk terwijl die 12 dagen nadien plaats vond .
  • Tim de Meyer

    4 jaar geleden
    Effe serieus in andere landen spelen ze soms 2 a 3 matchen per week het zijn prof spelers ze moeten maar dat doen is hun werk kom op he zeg rusten ... kga da ook eens zeggen tegen mijn baas ik wil 3 miljoen per jaar en ik werk maar max 4 dagen per week en o wee niet zoals nu 12 u nee max 7u ... vrees dak het antwoord al weet
  • Dirk Molin

    4 jaar geleden
    @ Erwin Van Roy, die problemen heeft jouw ploeg natuurlijk niet na een Europese uitwedstrijd. Misschien eens nakijken waar het afzonderingsoord van Gent zich exact bevindt. Kan zijn dat het dichter bij Club dan bij Gent ligt dan maakt het geen verschil uit tussen een uit-en thuiswedstrijd.
  • danny buyse

    4 jaar geleden
    @Jan Dewolf, dat was rust geven aan Club zodat ze er voordeel uit halen voor de Europese wedstrijden en niet voor de competitie. AZ was daar mee begonnen tegen Antwerp. Nederland is namelijk ver weggezakt in het coëfficiënt en daar willen ze iets aan doen. Kijk naar Ajax die hebben de 1/2 finale gespeeld in CL en moeten uiteindelijk toch nog voorrondes spelen om in de poules te geraken.