Jacques Vermeire en Luc Verschueren traden zaterdagavond voor het eerst weer samen op.
Volledig scherm
PREMIUM
Jacques Vermeire en Luc Verschueren traden zaterdagavond voor het eerst weer samen op. © Jan De Meuleneir/Photo News

Jacques Vermeire en Luc Verschueren herenigd op het podium: “We kunnen de vraag voor extra shows amper bijhouden”

ShowbizzZe zijn allebei 25 jaar ouder en twee kinderen rijker, maar de komische tandem Jacques Vermeire (68) en Luc Verschueren (65) bolt weer als in de gouden jaren. Een geluk bij een ongeluk dat Ruben Van Gucht (33) het voor bekeken hield als aangever in ‘7 tot 77’. Want hoe de komiek strijk gaat wanneer zijn aangever hem een loer draait en Vermeire nog een lachspier hoger schakelt: alsof het magie is.

4 reacties

  • Denise De groof

    5 jaar geleden
    Jacques was te gespannen niet zichzelf flop!!
  • Jef Van De Plas

    5 jaar geleden
    Het gaat gewoon nog om de portefeuille en het niet kunnen afkicken van belangstelling en applaus. Ze zijn zo passé man. Maar ja er zijn er altijd nog die iets opnieuw en opnieuw en opnieuw willen zien, kijk maar naar FC de Kampioenen...hebben ook nog steeeds publiek blijkbaar.
  • Kurt Engelen

    5 jaar geleden
    Gisteren naar de parochiezaal in Berlaar geweest. Leuke avond gehad, Luc Verschueren is een onbetwistbare meerwaarde. Geweldig "vintage" duo !
  • Angelo De vie

    5 jaar geleden
    Ik hou van Jacques en zijn sketches op tv enzo,en zijn shows van vroeger met Luc. Maar heb ze nu bezig gezien en echt het leuke en nieuwe is er af, ze komen totaal geforceerd over! Ik gun het hen zeker en vast en hoop dat ze andere mensen tot lachen kunnen brengen. Succes kerels!