Kylie Jenner
Volledig scherm
Kylie Jenner © Charles Sykes/Invision/AP

Fans Kylie Jenner boos over peperdure auto van 3 miljoen dollar: “Weet je dat er mensen zijn die geen eten hebben?”

CelebritiesKylie Jenner heeft zich de verontwaardiging van haar volgers op de hals gehaald door foto’s en video’s te delen van haar nieuwe auto. De witte Bugatti Chiron kostte de cosmetica-ondernemer een slordige 3 miljoen dollar.

14 reacties

  • Edwige Spiegel

    5 jaar geleden
    Altijd overal ziekelijk jaloerse mensen. Als je op je 22 op 3 jaar tijd bijna 1 miljard US$ bijeen gegaard hebt, heb je daar voor gewerkt, want die zijn niet zo maar in haar schoot komen vallen. En dus heeft ze groot gelijk dat ze het geld laat rollen, goed voor de economie. Als ze dat niet doet, heeft die sukkelaar aan de andere kant van de wereld echt geen boterham meer, hoor.
  • Camilla Cabras

    5 jaar geleden
    Omg, ze heeft er het geld voor, als ze wilt kan ze ook 3miljoen uitgeven aan de armen, ze is 22 en heeft succes, ik wens haar alles toe, en sommige zijn zo jaloers dat ze mensen gaan uitmaken dat ze alleeb om zig zelf geven, en dat is zo helemaal niet!!
  • Luc Verryckt

    5 jaar geleden
    Deze rijken zijn wel diegenen die geld laten rollen zodat anderen ook een beetje kunnen verdienen. als ze deze auto niet had gekocht, hadden de arbeiders die hem gemaakt hebben, de leveranciers van de onderdelen, de kuisploeg van het fabriek, .... ook niets verdiend.
  • Lucynda van der Does

    5 jaar geleden
    Ze hebben haar eerst rijk gemaakt en nu mag ze het niet uitgeven. Mensen zijn maar raar.
  • Marc Vernimmen

    5 jaar geleden
    Iedereen heeft dat meisje gebracht waar ze nu staat , rijkste op 21 jaar en nu mag ze het geld niet op doen . De volgers zouden blij moeten zijn met haar aankoop die wagen is binnen 1 jaar veel meer waard . Is een zeer goede belegging .