Lijk in vergevorderde staat van ontbinding aangetroffen in Leuvense garagebox

Maandagavond is in een garagebox in de Leuvense Andreas Vesaliusstraat het levenloze lichaam van een man aangetroffen. Dat meldt Het Laatste Nieuws en werd wordt bevestigd door de Leuvense lokale politie. De man was al enkele maanden dood en over zijn identiteit bestaat nog geen duidelijkheid. Ook de juiste doodsoorzaak is nog niet bekend. Het Leuvense parket heeft een onderzoek ingesteld.

adm

Het was een wandelaar die maandagavond de ontdekking deed. Het Leuvense parket stapte maandagavond nog ter plaatse af met een het gerechtelijk labo en een wetsarts.

In de garagebox werd ook een identiteitsbewijs gevonden, dat vermoedelijk van het slachtoffer zelf was maar daarover bestaat geen duidelijkheid. Het lichaam bevond zich immers in een vergevorderde staat van ontbinding en de naam op het identiteitsbewijs was al jaren niet meer ingeschreven en zelfs uit het rijksregister geschrapt.

Mogelijks zal nu het Disaster Victim Identification-team (DVI) van de federale politie ingeschakeld worden om te helpen bij de identificatie.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen