Yannick Carrasco werd in de auto geïnterview door Gilles De Bilde
Volledig scherm
Yannick Carrasco werd in de auto geïnterview door Gilles De Bilde © RV

Yannick Carrasco in auto-interview met De Bilde: “Ik heb nog een contract in China, maar ik mis Europa”

Rode DuivelsYannick Carrasco hoopt deze winter op een terugkeer naar Europa. Dat zei de 26-jarige Rode Duivel in een exclusief interview met Gilles De Bilde. “Europa mankeert me, maar ik heb nog een contract ginder. Ik blijf dus professioneel. Ook in moeilijke periode moet je blijven je best doen.” 

3 reacties

  • Roger Deprez

    4 jaar geleden
    Natuurlijk is het voor het geld maar wie is de domste hij die ze krijgt of hij die ze geeft en dat de voetballers dat doen is hun zaak en zeker niet zo erg wat de politiek allemaal doet met het belasting geld want dat is wel onze zaak.
  • Wes Lauwers

    4 jaar geleden
    Hij ging toch mee de chinese competitie groot maken en op de kaart zetten??, het was hem totaal niet om het geld te doen toen hij tekende!, natuurlijk 1 grote leugen toen,wel ik hoop dat hij er niet weggeraakt en zijn schoenen kan opbergen, veel succes in uw verdere leven maar als voetballer stel je niet veel voor(buiten 1 vrij goei jaar bij atletico,toen ook een topploeg),teveel opgehemeld,veel te egoïstisch op het veld,nee je hebt jezelf belogen en de mensen wat wijsgemaakt,showman en geldwolf
  • Germain De Block

    4 jaar geleden
    En over het geld hoor ik niks of is hij daar voor liefdadigheid.