Jacques en Ruben in betere tijden.
Volledig scherm
PREMIUM
Jacques en Ruben in betere tijden. © Dieter Bacquaert

Jacques Vermeire haalt uit naar Ruben Van Gucht: "We gaan dit uitvechten in de rechtbank”

Showbizz“Dit is een nachtmerrie geweest. Het zit zó diep... Ik zweer het u, nu ga ik tot op het bot.” Jacques Vermeire (68) is woedend, zoveel is duidelijk. Het liefst zou hij nu volop genieten van z’n reünie met Luc Verschueren (65). Maar eerst moet dus nog de rekening met Ruben Van Gucht vereffend worden. Dat schrijft het weekblad Dag Allemaal.

34 reacties

  • X L

    4 jaar geleden
    Ik ga zelfs niet gratis kijken naar Vermeire, maar als hij dan toch denkt dat hij grappig is, maar dan eerst duidelijke afspraken, ik hoop dat de rechter daar ook rekening mee houd.
  • Goessens Johan

    4 jaar geleden
    De show heeft zijn tijd gehad en is niet meer van deze tijd snap ge lol
  • Herman Valaert

    4 jaar geleden
    Beste Jacques , je gaat ' t probleem uitvechten op de rechtbank : man man daar moet je zo oud voor geworden zijn om zoiets te doen..als 2 volwassen mensen ...lost dat op samen op een deftige manier -maar toch niet via de rechtbank zeg foei foei .
  • Josee jacobs

    4 jaar geleden
    het is niet de eerste keer dat Jakie ambras heeft gehad,en dan na zoveel jaren schoon woorden moeten geven om terug te komen ,hij zou beter zijne vuile was binnen houden ,de schuld zal zoals steeds wel aan beiden kanten wa zitten zeker ,
  • Steven Moreels

    4 jaar geleden
    Ego gehalte Van Gucht mag iets minder Laat hem maar bij de sport zijn ding doen