Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Koningspaar voor het eerst met de trein op staatsbezoek

Koning Filip en koningin Mathilde zijn vertrokken naar Luxemburg voor een driedaags staatsbezoek. In het station Brussel-Luxemburg stapten ze op de speciale trein met het koninklijk logo. De trein bestond uit enkel eerste klasse-stellen. “Dank u om voor een duurzaam vervoersmiddel als de trein te hebben gekozen”, heette de NMBS het koninklijk gezelschap en de andere reizigers welkom in de rechtstreekse trein tussen Brussel-Luxemburg en Luxemburg.

22 reacties

  • Erwin De Meyer

    4 jaar geleden
    Alle seinen op groen .
  • Linda D'Haese

    4 jaar geleden
    Meuleman Louis Hoe belachelijk kan je doen die trein vervuild meer dan als ze met de auto zouden gaan de energie die nodig is om de stroom op te wekken zal vele malen meer zijn dus veel meer co uitstoot denken die nu echt dat de mensen zo dom zijn ????
  • Marianne Van den Lemmer

    4 jaar geleden
    Een HELE TREIN voor die paar mensen? O, wat zal er bespaard zijn!!???
  • Emi Hergersberg

    4 jaar geleden
    Die zal op voorhand ook wel proper gemaakt zijn. Veel treinen zijn tegenwoordig degoutant. Men zou gasboetes moeten invoeren voor degenen die met schoenen op de tegenoverliggende zetels liggen, overal kauwgom plakken en de wanden bekladden.
  • Marc LInden

    4 jaar geleden
    natuurlijk is reizen met de trein zo leuk. trein op tijd, hele wagon voor uzelf geen stank, geduw of getrek. Sire uw treinreis is niet zoals treinreizen zijn voor de massa