President Trump luistert naar Energieminister Rick Perry (links), die binnenkort opstapt.
Volledig scherm
President Trump luistert naar Energieminister Rick Perry (links), die binnenkort opstapt. © REUTERS

Trump kondigt vertrek van Energieminister Rick Perry aan

De Amerikaanse minister van Energie Rick Perry stapt op. Dat heeft president Donald Trump vandaag aangekondigd met de simpele mededeling “dat het tijd was". De Republikein zou ook al een opvolger gevonden hebben.

10 reacties

  • Diane Bernaerts

    5 jaar geleden
    Toen hij de schuld voor zijn telefoongesprek met Zelensky op Perry stak ("hij zei dat ik moest bellen"), wist je al hoe laat het was!
  • Kees Huls

    5 jaar geleden
    Opvolging geen probleem. De VS barst van de grote, fantastische en meest intelligente mensen. Maar ja, wat wilt ge met zo'n president. Ik hoop dat hij voor zichzelf 3 jaar ook genoeg vindt.
  • Micheline Gevers

    5 jaar geleden
    "Drie jaar is lang” Zegt Trump. Wordt het dan geen hoogtijd dat hij zelf het afstapt??
  • dominique castelein

    5 jaar geleden
    in de 50 jaar dat ik de politiek volg is het de eerste keer dat men een President zo beschimpt en beschuldigd,fidel en maduro zijn heilige in de ogen van het linkse geklooi,evengoed hier in Vlaanderen
  • guido Bervoets

    5 jaar geleden
    Als Rick Perry al 3 jaar onder Trump gediend heeft wordt het inderdaad tijd om op te stappen. Drie jaar naar Trump zijn pijpen dansen en zijn woedeaanvallen trotseren is een record buiten categorie waarvoor hij ons aller respect verdient. De arme man kan nu op rust gaan en genieten van een welverdiende jarenlange revalidatie en psychische begeleiding in een zorgcentrum.