Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Jongerenvoorzitter Sammy Mahdi vierde kandidaat-voorzitter CD&V

Jongerenvoorzitter Sammy Mahdi is ook kandidaat-voorzitter van CD&V. Dat maakte hij net bekend. Mahdi is, na Katrien Partyka, Vincent Van Peteghem en Raf Terwingen, al de vierde CD&V’er die zich als opvolger van Wouter Beke opwerpt. “De generatie die nu opstaat, heeft gezien hoe het fout is gelopen. Wij moeten nu de kans krijgen om het in de toekomst beter te doen.”

106 reacties

  • eric debanne

    4 jaar geleden
    Hans van Diest : heel juist met u analyse ! Ook mijn mening Die pipo weet niet wat democratie is ...
  • stefan leysen

    5 jaar geleden
    Het enige dat ik van deze jongeman gezien heb is dat hij evengoed rond de pot kan draaien als al de anderen in de partij. Op delicate maar duidelijke vragen van Pieter Jan Desmet kon of wilde hij geen degelijk antwoord geven. Bochtenwerk zijn de Vlamingen zat, duidelijkheid hebben we nodig. Maar morgen tegen prime time van de zevende dag zal er wel ene opstaan die al de andere kandidaten van tafel veegt, dat is mijn gevoel.
  • fred laenen

    5 jaar geleden
    meer kandidaat voorzitters dan kiezers
  • gilberte Vergaelen

    5 jaar geleden
    Een moslim zou voorzitter kunnen worden van een Christelijk partij. Waar gaan we naartoe? Wij zouden eens moeten naar een moslimland gaan en daar verkondigen dat we een partij gaan oprichten! Het zou niet lang duren of we krijgen de kogel of worden met stenen bekogeld. Schande!
  • Hans Van Diest

    5 jaar geleden
    De eerste die na de verkiezingsuitslag niet met Vlaams Belang wilde praten. Geen democraat dus. Als je niet wilt praten, dan moet je niet pretenderen aan politiek te doen...