RV
Volledig scherm
© RV

"Zou je geen ceintuur dragen over die hangbuik?": Amerikaanse weervrouw geeft criticaster lik op stuk

“Bekijk je je eigen weerpraatjes wel eens? Een ceintuur voor die hangbuik zou geen overbodige luxe zijn. Het is niet de eerste keer dat me dat opvalt. Of probeer anders een passend topje om die bult aan je buik te bedekken.” Tracy Hinson moest even slikken toen ze deze vernietigende commentaar op haar bord geserveerd kreeg. De weervrouw van een lokale tv-zender in St. Louis (Missouri) gaf haar belaagster echter op gepaste wijze lik op stuk.

10 reacties

  • Mariette Jaspers

    4 jaar geleden
    Dit is geen "hangbuik", ook geen te zware vrouw! Ik vind haar een knappe, slanke, normale vrouw met een prachtig, sexy buikje zoals elke vrouw heeft, de uitgemergelden natuurlijk niet. Bij hen zie je doorheen zo een jurk hun ribbenkast en twee uitsteeksels opzij, dat zijn dan hun heupen... Veel liever zie ik deze mooie dame.
  • San Pauwels

    4 jaar geleden
    Te dik, te dun, te klein, te groot... Voor sommigen is het nooit goed. Ieder vogeltje zingt zoals het gebekt is
  • Manuela Lespagnard

    4 jaar geleden
    En als een vrouw dan zwanger is, moet ze haar buikje dan ook kamoefleren?
  • Carla Van Geel

    4 jaar geleden
    Hersenen moeten wel genoeg voedsel binnenkrijgen om degelijk te kunnen werken en diegenen die zich laten manipuleren door de modegrillen van deze tijd mogen wel wat werken aan hun zelfbewustzijn vooraleer ze anderen de les spellen.
  • Saskia Van thielen

    4 jaar geleden
    Tenminste een vrouw met vrouwelijk postuur en niet de uitgemergelde foto modellen of van die grote slanke vrouwen zonder enig fuguur..
  1. Jurylid stapt op nadat identiteit uitlekt, ander lid ontslagen bij start Trumps ‘zwijggeldzaak’
    Update

    Jurylid stapt op nadat identiteit uitlekt, ander lid ontslagen bij start Trumps ‘zwijggeld­zaak’

    Het proces over zwijggeld dat voormalig Amerikaans Republikeins president Donald Trump zou betaald hebben aan pornoactrice Stormy Daniels, is donderdag in New York hervat met een moeilijke juryselectie. Aan het begin van de zitting gaf een van de zeven geselecteerde juryleden er de brui aan, waardoor zes van de twaalf juryleden overbleven, de zes plaatsvervangers niet meegerekend. Tegen de middag werd dan ook nog een tweede reeds geselecteerd jurylid “ontslagen”, nadat bleek dat hij gelogen had.
  2. LIVE OEKRAÏNE. G7 stelt meer hulp bij luchtafweer in vooruitzicht - Zelensky bezoekt troepen in oosten van Oekraïne

    LIVE OEKRAÏNE. G7 stelt meer hulp bij luchtaf­weer in vooruit­zicht - Zelensky bezoekt troepen in oosten van Oekraïne

    De zeven grote westerse industrielanden (G7) hebben Oekraïne meer hulp tegen de Russische luchtaanvallen in het vooruitzicht gesteld. “We zijn vastbesloten om de luchtverdedigingscapaciteiten van Oekraïne te versterken. Zo willen we levens redden en kritieke infrastructuur beschermen”, klinkt het in een verklaring die verspreid werd na afloop van de bijeenkomst van de ministers van Buitenlandse Zaken. De Oekraïense president Volodymyr Zelensky bracht intussen een bezoek aan zijn troepen in de regio Donetsk. Volg hier alle ontwikkelingen in onze liveblog.