Wil je een vegan-vloer? Dan kies je beter voor een echte houten vloer. In sommige laminaatsoorten zit dierlijke lijm.
Volledig scherm
Wil je een vegan-vloer? Dan kies je beter voor een echte houten vloer. In sommige laminaatsoorten zit dierlijke lijm. © Lamett

Trend gespot: ga voor een vegan interieur

LiviosVeganisme is voor steeds meer mensen ‘the way of life’. Maar wist je dat je niet enkele dierlijke producten kan bannen uit je voeding, kleding en verzorgingsproducten? Ook voor je interieur bestaan er heel wat diervriendelijke alternatieven. Bouwsite Livios lijst er enkele voor je op. 

6 reacties

  • Philippe Vanbelleghem

    4 jaar geleden
    man man man , dan moet je maar een tent in het bos zetten om te wonen en de hele dag gras eten .
  • Hans Schoen

    4 jaar geleden
    Koemelk zit bijna overal in maar zelfs in verf? Straks nog in wcpapier? Casseine is idd een lijmstof, vandaar dat veel mensen zoveel problemen hebben met zuivel.
  • Ronald Van Beneden

    4 jaar geleden
    De grootste onzin ooit gelezen. Vegan zou gezond zijn laat mij niet lachen. Gewoon een trend in een media land met wetenschappers die hun onderzoek gebaseerd hebben op gemanipuleerde gegevens. Waarom gebruikt men anders grafieken met verschillende data of gemanipuleerde grafieken.
  • Donald Borremans

    4 jaar geleden
    Waar een mens al niet moet op letten tegenwoordig, 't begint echt belachelijke vormen aan te nemen !
  • james vroman

    4 jaar geleden
    90 procent van mijn kennissen zijn" vegan "en vrijwel allemaal bemeubelen ze hun huizen met gebruikte spullen en vintage meubelen die ze 2 de hands kochten ...en zeker geen namaak of plastic ,hergebruik gaat hand in hand met dierenwelzijn .en is een pak goedkoper het is een soort sport om mooie oude spullen op de kop te tikken zelf als ze op reis zijn , ze zijn ook zeer creatief !!