Kroonprinses Elisabeth viert vandaag haar 18e verjaardag.
Volledig scherm
PREMIUM
Kroonprinses Elisabeth viert vandaag haar 18e verjaardag. © Belga

Elisabeth, kroonprinses op missie: “Ze is een echte Coburger, temperamentvol en een beetje koppig”

Kroonprinses Elisabeth wordt vandaag 18 jaar. Haar ouders zullen geen dotatie aanvragen, zodat ze ver weg van het strikte keurslijf van de monarchie haar buitenlandse studies verder kan zetten. Maar Elisabeth wordt wel degelijk klaargestoomd voor haar toekomstige rol, zo bleek nadat ze in juni totaal onverwacht haar moeder vergezelde op een missie naar Kenia. Portret van onze kroonprinses.

6 reacties

  • willy zachel

    4 jaar geleden
    En iedereen maar blijvend zagen en zeveren dat het geld kost ! Maar die honderden totaal overbodige politiekers in dit landje daar voor gaan ze speciaal voor naar de stembus ! Te dom om te beseffen dat die zakkenvullers héél véél meer kosten
  • dirk clemeur

    4 jaar geleden
    De kazakkendraaiers van N.V.A. die niet op het verjaardagsfeest waren zullen binnen een paar jaar wel mee stemmen voor een dotatie. Ze gingen ook de dotatie van prins Laurent verminderen niets van in huis gekomen. Maar eerst hun eigen zakken nog vullen!
  • camiel huughe

    4 jaar geleden
    Een mooie jonge vrouw zonder Belgisch humanioradiploma.
  • Jean West

    4 jaar geleden
    Men heeft kritiek als een zoon of dochter van een politicus vader of moeder volgt in hun voetsporen. Dit circus van troonopvolging en volledig leven op kosten van de bevolking bestaat al sinds 1830 en dat vinden heel veel Belgen geen probleem.
  • guy perain

    4 jaar geleden
    Het is te hopen dat we zo vlug mogelijk van dat Koninklijk gedoe vanaf zijn!! Die hele familie kost de gewone burger een hele boel geld!!