AFP
Volledig scherm
© AFP

Vierde verdachte opgepakt na vondst van 39 doden in vrachtwagen

De Britse politie heeft nog een verdachte opgepakt in verband met het drama waarbij woensdag 39 levenloze lichamen werden ontdekt in een oplegger in Essex. Eerder vandaag waren nog twee Engelsen gearresteerd en ook de Noord-Ierse chauffeur blijft aangehouden op verdenking van moord.

8 reacties

  • Stefan Vunic

    4 jaar geleden
    En dan nu plots met 39 doden kan men wel 4 arrestaties verrichten. Waar was justitie voordien?
  • Rob Hoek

    4 jaar geleden
    Ik lig hier geen meter over wakker. Ze betalen 35 duizend euro per persoon en hopend op beter leven. Ze konden niet normaal naar het westen komen anders hadden zij dit wel gedaan. Natuurlijk is dat niet goed te praten maar heb gewoon een ander mening. Nee Rudi Bollaerts anders hadden zij dat wel gedaan.
  • Willy Witvrouw

    4 jaar geleden
    Die chauffeur heeft wel aangekoppeld in nortfleet en als deze oplegger verzegeld is mag hij die niet openen voor mij wist die man van niets die mensen zijn daar in gekropen voor dat de oplegger in zeebrugge is aangekomen en als de temperatuur op-25 stond blijft men daar beter uit en wat met de vrachtbrieven heeft hij die zelf ingevuld of door derden i
  • Rudi Bollaerts

    4 jaar geleden
    Van Bulgarije tot in Engeland zonder controle onderweg is wel straf ,mensen hoe jammer genoeg het is afgelopen ,men weet toch ook dat het risico's inhoud op zulke manier proberen te vluchten en 35.000 euro per persoon dan kan je toch beter een vliegtuigticket kopen of is er meer aan de hand .
  • Daan Pieters

    4 jaar geleden
    Er 1.3 miljard chinezen en nog meer Indiërs. Stel je voor dat amper 10% van deze bevolkingen goesting heeft om naar het VK te komen dan zijn dat ongeveer 280 miljoen mensen. Inderdaad, we zijn met veel te veel op de bol. Dit zal meer en meer voorkomen