De Slimste Mens Ter Wereld
Volledig scherm
De Slimste Mens Ter Wereld © VIER

Ondanks grote voorsprong: slechte finale nekt gedreven kandidaat in ‘De Slimste Mens ter Wereld’

TVTwee muzikanten en een acteur die de strijd met elkaar aangaan, dat levert ongetwijfeld een boeiende strijd op. Een offday kan je je dan ook niet permitteren bij de Slimste Mens. Dat weet sopraan Astrid Stockman nu ook. Een mindere dag resulteert in een derde finale waarin Astrid zichzelf volledig tegenkomt.

11 reacties

  • Erwin Fiers

    4 jaar geleden
    Laat een werkman meedoen.Die is veel slimmer.Schrijvers,artiesten,poëten.Die denken dat ze meer zijn dan een ander.De slimste mens ter wereld bestaat gewoonweg niet.IQ zegt ook niet alles.
  • Erik Verdyck

    4 jaar geleden
    Astrid kon telkens winnen omdat Sébastien veel punten liet liggen . Donderdag werd hij eruit gekegeld en toen was Astrid haar puntenmachine kwijt met als gevolg dat ze bij de volgende aflevering er zelf uitgelepeld is omdat de twee andere zo goed als alles wisten waardoor zij geen extra punten kon scoren . Dus dankjewel Sébastien dat je donderdag er eindelijk uit was . Nu kan het plezant worden met Mathieu en Flor !!!!!
  • Carla Van Geel

    4 jaar geleden
    Astrid noemde Wilrijk maar werd niet goedgekeurd, het moest Antwerpen zijn. Nochtans werden soortgelijke vragen wel als juist bevonden!
  • Gudo Courtois

    4 jaar geleden
    Een flauw afgietsel geworden dit programma.
  • Sanne Vermeulen

    4 jaar geleden
    Toch grappig hoe sommige mensen blijven volhouden dat de finale opgezet spel is, gewoon gieren. Flor was gewoon beter, punt uit.