Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Heruitzending van ‘vrouwonvriendelijk’ ‘M!LF’ kan op weinig bijval rekenen: “Ik wil hier liever niet aan herinnerd worden”

TVTerwijl Frances Lefebure met het ‘Make Belgium Great Again’-team op VTM een nieuwe campagne tegen seksueel grensoverschrijdend gedrag lanceert, pakt kleine broer Q2 uit met de herhalingen van het als vrouwonvriendelijk opgevatte ‘M!LF’. “Bizar”, vinden zelfs de mensen die het programma destijds maakten. “Zijn we écht zo kleingeestig geworden?” stelt Eddy Planckaert, die in de eerste reeks zat.

20 reacties

  • Jonathan Verschraegen

    4 jaar geleden
    De maatschappij is zo onverdraagzaam geworden. De zogezegde wereldverbeteraars zorgen net voor verdeeldheid, haat, onverdraaagzaamheid. Stop daar aub mee. Zwarte piet is in opspraak, aalst carnaval wordt al niet meer aanvaard, we mogen niet meer lachen met een programma als m!lf, kuifje is in opspraak. In dat geval moeten we eisen dat er een wet komt dat enige vorm van humor bij wet verboden wordt, want er zal wel altijd iemand zich beledigd voelen. Doe toch eens normaal aub!
  • Pieter De Koninck

    4 jaar geleden
    Dit programma komt dan ook uit een tijd waarin er nog kon gelachen worden met zulke dingen ipv klachten van honderdeneen organisaties aan je broek te krijgen
  • jozeg de boeck

    4 jaar geleden
    Goed programma
  • Jochen Leijgers

    4 jaar geleden
    Hoe men op een paar jaren tijd zo verzuurd kan geraken...
  • Katrien Dclrck

    4 jaar geleden
    Ik als vrouw vond dit een hilarisch programma. Het is er zo over, dat het grappig wordt en degene die het snappen, begrijpen dat het enkel uitvergroten is van mannen hun gedrag.. heerlijk