Julia en Steve.
Volledig scherm
Julia en Steve. © RV

“Dit is niet knuffelen. Dit is aanranding”: bedscène in Nederlandse datingshow zorgt voor ophef

TV“Dit is niet knuffelen. Dit is aanranding.” De reacties op sociale media liegen er niet om, nadat een zekere Steve in de Nederlandse datingshow ‘De Villa’ iets te ver zijn grenzen aftastte. De jongeman pakte Julia stevig vast in bed, maar zij toonde duidelijk geen interesse. Toch bleef hij aandringen. De programmamakers krijgen er nu flink van langs omdat ze dit fragment uitgezonden hebben en het fenomeen op die manier normaliseren.

33 reacties

  • Turdus Maximus

    4 jaar geleden
    Idd Sophie DeWolf, je slaat de nagel op de kop... Alleen spijtig dat zo ontzettend veel mannen blijkbaar niet in staat zijn om in te zien dat niet iedereen even zelfzeker, stoer en fysiek onfeilbaar is als hen en gaan ze er dus van uit dat wanneer een vrouw lang wacht met aangifte, ze natuurlijk wel moét een liegende golddigger zijn he ahja, "want waarom zo lang wachten?!" Een beetje inzicht en empathie is hen vreemd, maar alles wel altijd beter weten natuurlijk.
  • Pieter De Koninck

    4 jaar geleden
    Ik begrijp het niet zo goed, waarom lijkt het voor sommige mannen zo moeilijk om een nee te horen? Het is niet dat vrouwen ons bezit zijn en wij ook maar iets te zeggen hebben over hun doen en laten. Respect heren, toon dat eens voor de vrouwen.
  • Lucynda van der Does

    4 jaar geleden
    Welk gedeelte van NEE begrijpt die gast niet? De "N" of de "E"????? Ik zou hem aangeven, ik heb alles op beeld.
  • Persephone Alida

    4 jaar geleden
    Ik herken dit..en kreeg te horen je zal dit ook wel leuk vinden..die zo maar niet.. hard to get spelen moet je niet doen zei hem.. ik vrees dat veel gasten door tv niet meer weten wat juist is
  • Moreau Reimond

    4 jaar geleden
    Als een meisje neen zegt is het neen en dan blijf je er met je poten af. Anders is dit Verkracht ING en moet je vervolgd worden. En veel zwaarder gestraft worden ^