Een raket wordt afgevuurd vanuit de Gazastrook.
Volledig scherm
Een raket wordt afgevuurd vanuit de Gazastrook. © AP

“Zes mensen gedood bij Israëlische luchtaanval”

Door een Israëlische luchtaanval in de Gazastrook zijn deze nacht zes mensen om het leven gekomen. Volgens medisch personeel en inwoners van het Palestijnse gebied zijn de zes slachtoffers familie van elkaar en gaat het om burgers. Het dodental tijdens het opgelaaide geweld tussen Israël en Gaza is inmiddels de dertig gepasseerd.

6 reacties

  • Tommaso Pizzico

    4 jaar geleden
    William Bonny,zeg jij het maar hoeveel Israëliërs gedood zijn ,maar iemand koelbloedig vermoorden is een democratische rechtstaat onwaardig,ze zijn geen haar beter dan de Palestijnen.
  • Carlo Verstappen

    4 jaar geleden
    Dat is daar zoals op veel plaatsen ,een straatje zonder einde en zal nooit veranderen.
  • Ben Van Loon

    4 jaar geleden
    Israël pakt terroristen tenminste aan en beschermt haar eigen burgers. Daar kunnen ze hier nog veel van leren. Joden en Arabieren zitten samen als broeders in de IDF. Maar toch slaagt de media er telkens in om enkel Joden in een kwaad daglicht te stellen. Leve Israël!
  • Maria De Vuyst

    4 jaar geleden
    Slimme extremisten daar in Palestina: "De Palestijnse terreurbeweging (islamitische jihad) wil dat Israël geen gerichte dodelijke aanvallen meer uitvoert op hun leiders en militanten." Die terroristen zien liever ongerichte aanvallen met burgerslachtoffers omdat de Israëli's momenteel iets te efficient zijn. Flauwe israëli's! Foei!
  • William Bonny

    4 jaar geleden
    En,hoeveel Israëlische mensen zijn er al gedood door de raketten van de Palestijnse Islamitische Jihad !!!!!!, Waarom worden altijd de doden vermeld die Israël maakt bij de Islamitische Jihad en NOOIT de doden vermeld, Die de Palestijnse Islamitische Jihad maakt bij hun raketaanvallen op Israël????,