Vlaams Minister voor Inburgering Bart Somers (Open Vld).
Volledig scherm
Vlaams Minister voor Inburgering Bart Somers (Open Vld). © BELGA

Zestiger die dreigde woning Bart Somers in brand te steken vrijgelaten na verhoor

De lokale politie Mechelen-Willebroek heeft donderdagnamiddag een 64-jarige man opgepakt nadat deze Vlaams minister Bart Somers had bedreigd via mail. De man had ermee gedreigd de politicus en zijn woning in brand te zullen steken nadat Somers eerder op de dag de brandstichting van het opvangcentrum in Bilzen met scherpe woorden had veroordeeld.

11 reacties

  • Jos Vercammen

    4 jaar geleden
    Dreigen om iemands woning in brand te steken, om welke reden dan ook, is een strafbaar feit! Men mag dat van niemand tolereren.
  • Odilon Saverien

    4 jaar geleden
    Ik wil klacht indienen tegen Bart voor zijn uitspraken tegenover die racistieche woorden die hij naar voor brengt op zijn toespraken.Iedereen gelijk voor de wet of iedereen mag zijn vrije mening zeggen.Uwe ondergang staat nog te wachten Bart.
  • censor

    4 jaar geleden
    En die "bejaarde" moet nu als alternatieve straf positieve mails naar Somers sturen, over hoe goed hij bezig is, een goed beleid in Mechelen...en het feit dat Somers glundert heeft hij al een positieve mail gelezen.
  • leen hanssens

    4 jaar geleden
    Mr Somers, wie zegt dat Vl Belang er iets mee te maken heeft?
  • Leo Duym

    4 jaar geleden
    Hypocriet Somers: in de top tien van de meest bedreigde politicus staat je aartsvijand Filip Dewinter, maar dat zal volgens dan ook meer dan terecht of te verschonen zijn, of niet soms?