Theo Hayez - The Lighthouse podcast
Volledig scherm
PREMIUM
Theo Hayez - The Lighthouse podcast © RV

Journalist achter podcast over Théo Hayez: “Er volgen nog meer onthullingen”

Kan een Australische misdaadverslaggever die eerder al enkele cold cases in een stroomversnelling bracht nu ook de zaak van de verdwenen Théo Hayez (18) oplossen? Sinds begin deze maand werpt David Murray in The Lighthouse, de populairste podcast van Australië, elke week een nieuw licht op de zaak. “Ik hoop dat we de familie antwoorden kunnen geven. Ik ben optimistisch. Dat moet ook, otherwise, what’s the point?”

4 reacties

  • claudio lugli

    4 jaar geleden
    dus van die gast zijn verdwijning wordt er een podcast van gemaakt.sensatie,op kap van miserie van ouders en vrienden. maar ja,alles om de cijfers .schandaal noem ik dat
  • sjaak vanslembrouck

    4 jaar geleden
    Ik luister wel nog eens graag naar een podcast er zitten er hier en daar wel echt goeie tussen maar wat is dit ? Als die mannen ECHT info hebben dat ze dat dan gewoon aan de politie/en familie doorgeven. Dit is gewoon profiteren beide van die jongen en van de situatie.
  • Herman Van den Bosch

    4 jaar geleden
    Heeft er al iemand aan gedacht dat die jonge man in zee is gevallen omdat hij een gevaarlijk pad betrad tussen de rotsen en dit om een rustig plekje te bereiken. Die bewuste plek aan de vuurtoren is een gekende “rendez-vous” plek.
  • Gerard Braeckmans

    4 jaar geleden
    Hij geeft dus elke week een stukje informatie prijs? Is dit een quiz of zo?