Eden Hazard.
Volledig scherm
Eden Hazard. © BELGA

Eden Hazard, in alle ernst: “Onze mentaliteit zal bepalen of we het EK winnen”

Rode DuivelsVoor eens geen circus Eden Hazard (28) - de grapjes tot een minimum beperkt. Een half jaar voor het EK spreekt de aanvoerder opvallend serieus. “Deze ‘winning mentality’ hadden we op het vorige WK en EK nog niet.”

6 reacties

  • Niels van den Broek

    4 jaar geleden
    Aan kwaliteit zal het niet liggen, maar mentaliteit is net zo belangrijk om een toernooi te winnen. Daarnaast moet je ook het geluk aan je zijde hebben.
  • Vit Ruvianman

    4 jaar geleden
    als Belgen maar kunnen blijven kritiek geven. vooral vanaan de zijkant... altijd zagen en negativiteit spuien... totaal geen fierheid... zegt meer over jullie als mens dan de RD als ploeg... en als ze straks op de grote markt in Brussel als EK worden gevierd staan jullie wel plots op de eerste rij... kleine menskes
  • Vit Ruvianman

    4 jaar geleden
    aan de vorig reacties hier... als ze straks alles winnen hebben jullie je toch mooi zelf te kakken gezet met jullie steeds negatieve commentaar... iedereen spreekt over matchen tegen zgn. toplanden... wat ik niet zo goed snap... zijn de RD net niet de hoogste topploeg op dit moment en eigenlijk al een hele tijd? misschien hebben doe zgn. andere toplanden niet zoveel zin om tegen deze generatie te spelen omdat ze weten wat hen te wachten staat? (trainer Rusland: 'je speelt er beter helemaal niet
  • Charlie Sieber

    4 jaar geleden
    Nee, geluk en de vorm van de dag is bepalend. Niet altijd wint de beste of sterkste team het EK of WK. Grafieken zeggen niks op een toernooi. Dat heeft het voetbal verleden vaak aangetoond.
  • Charlie Sieber

    4 jaar geleden
    Revanchewedstrijd tegen Frankrijk ? Jullie spelen nu net zoals de Fransen, met heel veel man achter de bal. Alleen op het WK deden de Fransen bewust een tandje extra verdedigend. De Rode Duivels is nooit een aanvallende ploeg geweest, altijd wachtend op een fout van een tegenstander, daar haalden ze de beste resultaten mee. Bij Chelsea speelden Hazard en Coutois ook laf en zeer verdedigend voetbal, dus hoezo revanche tegen de Fransen ? Even in de spiegel kijken Hazard !