Feestpakket te koop bij Makro voor 99 i.p.v. 305,11 euro.
Volledig scherm
Feestpakket te koop bij Makro voor 99 i.p.v. 305,11 euro. © Website Makro

PROMOJAGERS SUPERTIP: feestpakket voor slechts 99,99 in plaats van 305,11 euro

De feestdagen komen steeds dichterbij. Dat beseffen ze ook in de Facebookgroep Promojagers België, waar leden de strafste kortingsacties met elkaar delen. Gunther Devisch, de beheerder van de groep, selecteert elke week een supertip voor HLN.be. Deze week springt het feestpakket dat Makro aanbiedt er overduidelijk bovenuit. 

8 reacties

  • Toon Schouteden

    4 jaar geleden
    Elektrische spullen die gerepareerd werden na inruiling onder garantieperiode en daardoor wettelijk niet meer nieuw zijn en etenswaren die kort op de vervaldatum zitten, worden op deze manier als "promo" aan de man/vrouw gebracht... En inderdaad John Ulmer: heel wat mensen kopen weer dingen die ze eigenlijk niet nodig hebben.
  • John Ulmer

    4 jaar geleden
    en zo gaan weer heel wat mensen iets kopen dat ze eigenlijk helemaal niet nodig hebben....
  • Peter Buyck

    4 jaar geleden
    Als je daarvoor speciaal naar een andere provincie moet rijden... Een dubbele friteuse dus dubbel verbruik qua elektriciteit en frituurolie? Soms zijn twee aparte friteuses net iets goedkoper.
  • pipo de clown

    4 jaar geleden
    De echte werkelijke waarde is zelfs nog minder dan die 99,99 dus kun je enkel vaststellen dat ze met woekerwinsten werken. Begrijpelijk dat er steeds meer over de grenzen al hun aankopen doen.
  • Willy De Gieter

    4 jaar geleden
    Porseleinen frietzakken, daar droom ik nu al gans mijn leven van....